Dacia Sandero, de auto kochten we Spaans

Dacia Sandero, de best verkopende private kopersDacia Sandero, de best verkopende private kopersDacia Sandero, de best verkopende private kopersDacia Sandero, de best verkopende private kopers

de Dacia Sandero best verkopende in Spanje is de Dacia Sandero Stepway TCE 90, voornamelijk in de kleuren wit en turquoise (A karakteristieke kleur Sandero Stepway versie van Dacia). De basis verkoopprijs aan het publiek van Dacia Sandero is best-selling 10.730 €. Klanten Dacia Sandero Stepway Dit meestal kiezen als extra apparatuur Air and Navigation Pack -Includes airconditioning, hulp- en USB-aansluiting, radio met stuurwiel, Bluetooth mobiele en browser met touch screen 7 '' (Cartografie van Spanje en Portugal) - de reservewiel of toerentalregelaar. De Sandero versie Stepway Het vertegenwoordigt meer dan één 40% van de omzet van de totale verkoop van Dacia Sandero.

Waarom een ​​Dacia Sandero mensen het kopen?

Dacia SanderoDacia Sandero DNA bevat alle punten die Dacia merk te maken met enig succes op dit moment: een zeer goede prijs, een gehalte roominess typisch voor de bovenste segmenten - zijn romp, voor een model van 4,05 meter en 4,08 meter Dacia Sandero Stepway heeft een capaciteit van 320 liters-, en betrouwbaarheid / duurzaamheid opmerkelijk. Een goed voorbeeld van dit laatste punt zou de 5 jaar garantie Dacia Sandero aangeboden door dit. Hierbij moet worden bedacht dat een Spaanse verander je auto elke 10 jaar gemiddeld en bij de aankoop van een nieuwe, een van de belangrijkste argumenten voor de klant is de duurzaamheid, en Dacia auto's, uit hun verlichten, uit het gebruik van -fiables archiprobadas oplossingen en baratas-, Ze hebben verdiend roem robuust. Veiligheid, correctie, zonder dat veruit de beste in termen van veiligheid EuroNCAP. Meestal wordt gestraft voor zijn beperkt aanbod van elementen van de hulp en bijstand om ongelukken te voorkomen.

Wie koopt een Dacia Sandero?

De Dacia Sandero verovering klanten die gebruikt worden om andere merken te kopen, en het heeft ook in geslaagd om te winnen klanten markt gebruikte auto's. De huidige portfolio van klanten met kopers uit andere merken met dezelfde lage positie kosten maar in de afgelopen jaren veel generalist merken Ze hebben ook aangesloten bij deze trend het nastreven van strategieën zeer agressieve prijsstelling, het naderen van het voorstel Dacia. Daarnaast heeft de Dacia Sandero krijgt klanten die niet over een auto dacht te kopen rekening houdend met bestaande voorstellen in de markt, en nu weet Dacia aangetrokken door het aanbod met betrekking tot een geschikte cocktail prijs / mobiliteit / robuustheid.

Wat denk je dat die al het besturen van een Dacia Sandero?

Het niveau van tevredenheid is Dacia Sandero verwonderlijk in vergelijking met wat je zou denken in het algemeen voor een merk "low cost". Dit komt omdat de lage verwachtingen die meestal een cliënt in een voertuig "low cost". Deze klant is aangenaam verrast over wat biedt haar Dacia Sandero Het gebeurt hetzelfde in andere modellen in de Dacia Logan, Duster en Lodgy- merk. Ook moeten we niet vergeten dat een van klanten markt komt tweedehandsvoertuigen, dus het is in staat om toegang te krijgen tot een nieuw voertuig als eerder toeneemt tevredenheid konden veroorloven.

Is er iets meer dan een goede prijs na een Dacia Sandero?

Dacia SanderoDe prijs is de belangrijkste factor onder klanten van Dacia auto's, en is wat voornamelijk vestigt de aandacht op de klant een bezoek aan de dealer. Deze factor maakt een nieuwe benadering van de klant om te voldoen aan het merk Dacia, vaak met een idee in het achterhoofd niet erg hoopvol vanwege de rating "low cost". Echter, klanten zijn verrast door een voertuig kwaliteit, betrouwbaar, uitgerust en tegen een onklopbare prijs op de markt. Uiteindelijk de aankoop van low cost wordt intelligent winkelen, Net als bij de Dacia Sandero.

Dacia Sandero fenomeen doet hetzelfde in andere landen?

Ja, maar Spanje is het Europese land waar de Dacia Sandero heeft het hoogste marktaandeel. In Spanje, Sandero is marktleider voor particulieren. Heel indrukwekkend voor een merk dat "slechts" 10 jaar in de binnenlandse markt heeft.

Het bereik van de motoren Dacia Sandero, is het genoeg?

Momenteel is de Dacia Sandero is verkrijgbaar met twee benzinemotoren (1.2 TCe 75 pk en 90 pk) een GLP-motor (TCE 90 pk LPG) en andere twee diesel (DCi 75 pk en 90 pk). Als er geen vraag zal er geen behoefte mechanisch te verhogen. Dacia niet leven afbeelding, te voldoen aan de behoeften van meer klanten te voldoen, om de meest prestaties dan aangeboden door de Renault Group krijgen. En bovenal, met een product als de Dacia Sandero, het spatten een mooi design, dat wint vele gehele getallen in de variant pseudocampera Dacia Stepway, zeer modieus SUV.

Ta, kunt u wellicht geïnteresseerd GOED

Koopgids Dacia Sandero

Vergelijking: Renault Clio 1.5 dCi en de 1.5 dCi Dacia Sandero, is dezelfde auto?

Nieuwe Dacia Logan, Sandero en Sandero Stepway

Renault Sandero RS, een sportieve versie van 'low cost'