Rijbewijs fietsen auto: alternatieven

Rijbewijs fietsen auto: alternatievenRijbewijs fietsen auto: alternatievenRijbewijs fietsen auto: alternatievenRijbewijs fietsen auto: alternatieven

De huidige wetgeving maakt het rijden sidecar motorfietsen zonder tot 125 cc, met een maximaal vermogen van maximaal 11 kW als we het autorijbewijs B, met dien verstande dat niet meer dan drie jaar zijn verstreken sinds we geslaagd voor de test. Bovendien, de auto-licentie Driewielers station ondersteunt onbeperkte capaciteit, veelsoortige vinden van alternatieven: de scooter is nog steeds de tweewieler het meest geschikt om de stedelijke omgeving voor comfort en behendigheid, maar als we kijken naar een optie om de traditionele aanbod, vinden we een aantal opties scharnierende vooras twee wielen. Ze gedragen zich als een motorfiets, met dezelfde gevoelens, maar op een manier gemakkelijker en veiliger en meer capaciteit, hoewel zij in het verkeer iets minder wendbaar. Zijn voorganger is de Piaggio MP3, maar is niet langer de enige optie, omdat de markt gevonden andere alternatieven, zoals de Peugeot Metropolis en de Gilera Fuoco. MP3 Het wordt aangeboden in twee verplaatsingen, 300 en 500 cm, terwijl de metropolis Het is beschikbaar in 400 en Fuoco 500, allemaal perfect aangepast om ook in wegligging en de prestaties te verplaatsen. Yamaha verkoopt de Tricity, met een voor het begrenzen over grote afstanden, in dit geval 125 cc. Een ander merk, de Italiaanse ambachtelijke Quadro, een motor van 313 cc en 23 pk tot voor kort verdeelde afzonderlijke scotter een driewieler en een originele variant vier, met de achteras ook de hydraulische kanteling beheersen, maar is tegenwoordig niet meer beschikbaar onze markt. maar als onze gebruikelijke leefgebied is niet van plan om de stad te zijn en we willen ons assortiment te openen en het vinden van een voertuig met hogere prestaties en capaciteit voor de lol, we hebben verschillende opties. Hier bespreken we deze alternatieven kan leiden tot auto-licentie:

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Prijs: vanaf 6.290 euro. Vermogen: 22/25 pk

Piaggio MP3 300 LT / Yourban

Piaggio lanceerde de MP3, de eerste scooter onder de handel dubbele vooras zwenkwiel. Dit is veel veiliger dan een tweewielige motorfiets, meer bochten poise waar het veel stabieler is, hetzelfde als bij het remmen. En ook nog even, het blokkeren van de richting die het mogelijk maakt zelfs niet ondersteunt benen op de grond.

De 300 wordt aangeboden met twee versies (22 en 25 pk) en meerdere eindes. Platformbreedte, LT, rempedaal goedgekeurd als een driewieler, zonder pedaal, kun je motorrijbewijs (A2) rijden. Catalogus bestaat ook in een innovatieve hybride variant, een elektromotor in de complementaire achterste schroef 300 cc.

Piaggio MP3 500 LT

Prijs: vanaf 9.099 euro. Vermogen: 40 pk

Piaggio MP3 500 LT

Maanden na de release, Piaggio introduceerde een aantal wijzigingen van haar MP3 wie ze werd geboren met twee verplaatsingen, 125 en 300 cc, het verlaten van de eerste van het gewicht, de prestaties en prijs- de afstand tussen de twee voorste wielen, die een rempedaal en andere kleine veranderingen die hem toegestaan ​​om de vraag naar te voldoen Het is goedgekeurd als een driewieler en worden uitgevoerd met de kaart B. Nu presenteert de tweede generatie op basis van 500, dat is een belangrijke ontwikkelingen in alle secties: Naast lichte cosmetische veranderingen met nieuwe optische voorzijde en een volledig nieuw ontworpen achterzijde, is het opgenomen kleine technische variaties, met hoger en smalle voorwielen; 110-13" (Voorheen 120-12"). Anderen zijn ananassen van meer functionele controles en een betere kwaliteit en instrumentatie met een brede informatie en goed lezen. De motor is de nieuwste evolutie van de eencilinder, 40 pk.

Peugeot Metropolis

Prijs: vanaf 8.490 euro. Vermogen: 37 pk

Peugeot Metropolis

Het is het natuurlijk alternatief voor MP3. Sterke scooter divisie van het Franse merk gelanceerd Stad met de configuratie van de voorwielen verbonden door dubbele wielen Tilting (DTW), een vervormbaar parallellogram met dubbele driehoek en een demper die in horizontale. Minder goed ter been zijn dan MP3, het is meer comfortabel en hoewel het aanbod iets lagere prestaties, het brandstofverbruik lager is. Het heeft een zeer complete uitrusting, Piaggio hierboven, verkregen goedkoper dan de MP3 500 LT van het Italiaanse merk.

Yamaha Tricity

Prijs: vanaf 3.599 euro. Vermogen: 11 pk

Yamaha Tricity

Yamaha Het is ook ontwikkeld voor haar assortiment een scooter met een vooras en telescopische dubbele wielophanging. de Tricity Het biedt meer compacte afmetingen dan MP3 en Metropolis, gekenmerkt door zijn wendbaarheid in het stadsverkeer cirkel, bewegende bijna als een tweewielig voertuig gezien de beperktheid set. Heeft een motor van 125 cc'm waardoor het rijden met rijbewijs A1 die perfect geschikt zijn afmetingen, voorzien voor dit jaar, een driewielige scooter grotere en meer cilinderinhoud. Zij integraal remmen, met schijfremmen op elk wiel, en kan worden gemonteerd ABS.

Gilera Fuoco LT

Prijs: vanaf 7.424 euro. Vermogen: 40 pk

Gilera FuocoNa de lancering in 2007, Gilera Fuoco van de is vernieuwd met deze versie LT en, het meest opvallend, het heeft de nodige wijzigingen genomen aan te passen de goedkeuring maakt het nu mogelijk om te worden bestuurd met rijbewijs B -heeft verbreed vooras afwisselende verlichting en toegevoegd rempedaal. met dezelfde basis en propeller MP3, de nieuwe Fuoco verschilt nauwelijks van de eerste generatie. De basisversie, met een zeer concurrerende prijs, is ongeveer 1.000 euro goedkoper dan de MP3-500; in ruil kan geen ABS hebben en heeft geen traction control. Houdt de wielen 12" en met wat harde suspensies is zeer wendbaar, een krachtige en toch "iets Gastón" motor.

Can-Am Spyder

Prijs: vanaf 21.099 euro. Vermogen: 100 pk

Harley Davidson Tri Glide

Zich vermaken in een ander voertuig alles wat vinden we in de markt. Driewielige motorfiets, leuk, handig en snel op de weg, uitgerust met een geëvolueerd traction control systeem, misschien te opdringerig, maar het straalt vertrouwen. En is dat de motor V2 Rotax liter en 100 pk, van de Aprilia RSV, aanbiedingen opwindende prestaties. Het wordt op de markt gebracht in drie configuraties, RS-S, de meeste sporten, F3 en RT, de tourer, met specifieke apparatuur.

Harley Davidson Tri Glide

Prijs: vanaf 40.500 euro. Vermogen: 86 pk

Harley Davidson Tri Glide

een motorfiets fabrikant van Milwaukee te genieten duetten en niet onopgemerkt. Maximaal comfort op de weg, met een beroep op een authentieke stam van bijna 200 liter capaciteit. architectuur met dubbele achteras aandrijving en gewicht (545 kg) maken je werkt op de weg bij het snel rijden, die helpt om de onderneming te controleren versterkte voorvork. Verrassend manoeuvreerbaarheid bij lage snelheid ondanks de afmetingen. de motor is de tweecilinder 1,7 liter motor, kenmerk van het merk, dat is verzachten haar trillingen en een betere reactie. ... Exclusieve prijs.