De top 50 auto volgens Top Gear

Top Gear: 50 beste auto's van de laatste 20 jaarTop Gear: 50 beste auto's van de laatste 20 jaarTop Gear: 50 beste auto's van de laatste 20 jaarTop Gear: 50 beste auto's van de laatste 20 jaar

Naar aanleiding van 20ste verjaardag tijdschrift Top Gear, gebaseerd op de beroemde Britse tv-show gewijd aan de auto, van Jeremy Clarkson het opstellen van een lijst van degenen die, naar hun mening, zijn de 50 beste auto's dat zij zich in 20 jaar. 50 auto's voor het ontwerp, macht, showmanship of functionaliteit, hebben een ereplaats behaalde in de harten van zijn veeleisende presentatoren.

En de absolute podium boven de rest, zijn niet verrassend de Koning van supercars, beter bekend als Bugatti Veyron. De redenen lijken duidelijk: 'geen groter plezier dan opgevoerd en ontketenen hun 1.001 pk'. Het podium wordt gecompleteerd door de Volkswagen Golf GTI Vijfde generatie en Rolls-Royce Phantom 2003 is het ultieme op het gebied van luxe en onderscheid verwijst.

Afgezien van de top drie van deze lijst vinden we veel namen, van superdeportivos als de Porsche 911 993, de Ferrari Enzo, de Aston Martin V12 Vantage, de laatste van de Lamborghini Murcielago of McLaren MP4-12C -in een verrassend lejano- opgemaakt mythes zoals Mitsubishi Evo Makinen of Renault Clio Williams. En er is ook ruimte voor fouten in het ontwerp als de Audi A2 of Fiat Multipla. Een ranking net zo gevarieerd als verwacht het vandaan Top GearVoor hen, ieder van de modellen hebben reden om uw site op deze lijst. U kunt de volledige bekijken in onze galerij.