VW I.D. Buzz: grønt lys til elektrisk Bulli XXI århundre

Volkswagen I.D. Buzz, bekreftet Bulli XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, bekreftet Bulli XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, bekreftet Bulli XXI CenturyVolkswagen I.D. Buzz, bekreftet Bulli XXI Century

Under Pebble Beach Concours d'Elegance i California, har Volkswagen bekreftet at den vil produsere sin I.D. Buzz, en konseptbil som puster Volkswagen Bulli filosofi eller T1, "Hippie van" og vil være fullt elektrisk, i den nye tid som forventer Volkswagen stjerne fra 2020, der elektrisitet vil ha en ledende rolle.

Herbert Diess, direktør i det tyske firmaet, har bekreftet at produksjonen bilen vil bli godt mottatt etter at prototypen har vært blant publikum. "Vi har mottatt hundrevis av brev og e-post ber oss om å bygge denne bilen, som oppsummerer California livsstil. " Men vi må vente til 2022 for å se den nye bilen på våre veier.

De viktigste lokaler fornyelse av den mytiske van Det er å gi en allsidig bil, med høy lastekapasitet, høy kjørestilling og en moderne estetikk med retro innslag som ikke glemme opprinnelsen modell. Alle drevet av en elektrisk driv som tillater bevegelse uten å mate ut utslipp, drømmen om hver hippie.

Til tross for bekreftelse fra merket de ikke har avslørt noe om sin propell, utover at de presentert på bilutstillingen i Detroit, den første som kommer ut av prototypen, med to elektriske motorer som følger med firehjulsdrift og 374 hk total. Til dette må legges et tips hastighet på 160 km / t, 5 sekunder nå 100 km / t fra stillestående og 600 km med autonomi.

Du kan også være interessert i:

VW I.D. Buzz i Detroit

Biler til minne: Volkswagen Bulli

Brabus Bullit Coupe 800 hk van