Dit is ‘The Beast’: de nieuwe auto Donald Trump

Barack Obama officieel voertuigBarack Obama officieel voertuigBarack Obama officieel voertuigBarack Obama officieel voertuig

in limousine deel, in deel SUV en wat het is tank. Dit is de dienstauto dat sinds president Barack Obama heeft gelopen in 2009 Hij werd de eerste zwarte man om de leiding te nemen Regering van Noord-Amerika. En als er geen veranderingen in de komende dagen worden aangekondigd, zo zal de dienstauto nu de nieuwe president Donald Trump.

Deze authentieke kracht gecreëerd door General Motors is de enige van al die zijn gemaakt voor huis wit dat niet tot een specifiek model serie, maar leent onderdeel van een Cadillac limousine en een andere van een GMC SUV. En dit alles om de 'beest', reden genoeg dus bijgenaamd Obama presidentiële auto. zijn lichaam 20 centimeter dik Het kan ondersteunen projectielen groot kaliber Dankzij de productie een staallegering, aluminium, titanium en keramiek. de kristallen ook profiteren van afscherming waardoor ze nagenoeg onbreekbaar-over 12 centimeter van de dikte-. zijn gewicht Het wordt geschat op acht ton, het maken van zijn voordelen zijn zeer beperkt. zijn Maximale snelheid 100 km / h, Deze limiet is niet minder bereikt 15 seconden. Ja, een geavanceerd systeem 'RunFlat' in uw banden allow 'The Beast' roll voor meer dan 100 kilometer met lekke banden.

Verre van fictie, voorzien van machinegeweren en raketten die de officiële staatsgodsdienst auto te maken in een soort tank, behalve het detail dat luxe en elegantie niet verloren gaan in hun esthetiek. Totdat het is in staat om chemische aantasting te weerstaan, voor, die de deuren sluiten en gebruik maken van een systeem om te gaan recyclen zuurstof binnen.

Geen ontbrekende daarin een compleet communicatiesysteem bestaat uit computers, telefoons, GPS tracking device, internet, satelliet en directe verbinding met de Amerikaanse autoriteiten.

zelfs de V8 benzinemotor drijft de limousine is gepantserd. Ja, het verbruikt meer dan 30 liter 100 km.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- De meest opzichtige en extravagante limousines wereld

- De Cadillac limousine Evita, veiling

- Limousine verhuur, trakteer uzelf