Skoda Yeti: 5 redenen om te kopen

Skoda Yeti, redenen om te kopenSkoda Yeti, redenen om te kopenSkoda Yeti, redenen om te kopenSkoda Yeti, redenen om te kopen

Noch crossover, of SUV; of 5-deurs compacte, of minivan. De Skoda Yeti heeft iets van al deze formaten, maar het is een vrijwel uniek model in de markt, die vrij komt. Het is een auto met een zeer bijzondere ontwerp, waarin zijn pragmatische silhouet misschien zo goed esthetisch argument voor sommigen, als reden voor de afwijzing voor anderen. Maar je kunt hem niet ontkennen zijn lijnen en verhoudingen verbergen een binnenruimte die ook bemoeit zich met veel slimme oplossingen, aanbod grote bewoonbaarheid en veelzijdigheid. Het brede mechanische traject van motoren en transmissies, ter beschikking van de Skoda Yeti, doen uiterst veelzijdig voor dynamische en bruikbaarheid. De kwaliteit en de robuustheid die je waarneemt in de bouw en de exploitatie zal ook waarde toevoegen aan Skoda Yeti.

Skoda Yeti: binnenruimte en modulariteit

Lijkt niet overeenkomen met wat je ziet en meet je binnen de Skoda Yeti, met zijn "alleen" 4,2 meter lengte. De royale afmetingen breedte en hoogte en ook zijn grote helderheid binnen door de grote oppervlak perimeter glas, Ze maken een woongedeelte, dat is ruim en ziet er geweldig uit. zijn hoedanigheid Het is over het algemeen goed boven de grote utility en SUV stad die hebben vaste grootte rond 4 meter, maar zelfs boven vele conventionele compacte 5-deurs modellen. Hetzelfde geldt voor haar doorschijnende romp. dankzij afstelling de longitudinale achterbank Het is samengesteld uit drie individuele zetels, hun fundamentele 405 literZij kan worden uitgebreid tot 510, een volume veel grotere auto. En tussen een waarde en een ander kan worden gekneed te passen aan het aantal passagiers of vracht. Uiteindelijk is de stoel later de Skoda Yeti is net zo kinderenspel eigen functionele MPV.

Skoda Yeti: Maximale belasting

In zijn presentatie werden we zeggen dat de Skoda Yeti dat verzamelt zijn weg kwaliteiten crossover, SUV, compact en MPV, maar ook factor in woningen busje. In toenemende mate aanwezig is, zelfs in de MPV huidige drie zetels je terug singles Skoda Yeti ze kunnen worden extract volledig de passagiersruimte en bevatte een ruimte van belasting eigen een busje small1760 liter. ook terug de stoel voorzijde rechts U kunt helemaal naar voren versteld worden, om een ​​te vormen horizontale basis, toestaan transporterende in de Yeti objecten zeer lang.

Skoda Yeti

Skoda Yeti: 4x2 en 4x4

Het punt heupen Skoda Yeti Het is iets hoger dan een utilitaire of familie compact maar zonder het bereiken van de hoogte van een SUV Traditional. En zo is het ook met de bodemvrijheid lichaam. Dus de Skoda Yeti Het is een auto die zich leent voor rollen uit de asfalt, bijna met nonchalance dat het geeft je een crossover of SUV. En misschien een beetje meer voor hen gespecialiseerde roll on alle oppervlakken met een tractie integraal variabele Haldex. afwerking outdoor Het is in overeenstemming met deze dynamische veelzijdigheid van Yeti en beschermt de onderkant van alle perimeter de carrosserie met afweer kunststof, die anders afwijken verbetering van de afbeelding crossover de Yeti. U kunt ook beschermen laag de Yeti van kloppen en vuil met een pakket van oplossingen die het merk heeft ontwikkeld (Pakket slechte wegen), voor degenen die de gewoonte hebben rollen voor zeer hobbelig grind of onverharde wegen of snelwegen. En in dit geval, schorsingen Ze zijn geschikt voor de meer vermoeiende autogebruik. Aan de andere kant, afwerking Laurin & Klement Hij knipoogt naar luxe met een elegante afwerking op zoek groot comfort. En hij speelt ook de Skoda Yeti sport de Monte Carlo-serie.

Skoda Yeti: breed mechanische range

de Skoda Yeti Het geeft je de vrijheid om een ​​configurarte mechanische assemblage bijna naar de letter. Base zijn 4 motors genoeg is voor het brede manoeuvreerruimte Yeti. blok benzine 1.4 TSI is verdeeld in twee varianten: 125 en 150 pk. Aan de andere kant, erkende 2.0 TDI Groep eveneens verwoord in twee varianten: 110 en 150 pk. Van daar, afhankelijk van de versie, kunt u kiezen uit een handmatige of automatische dual clutch DSG. Er zijn vele combinaties mogelijk, aandacht voor de twee versies TSI en TDI 150 pk, met vierwielaandrijving en verandering 6 DSG. Aan de andere kant, met de motor 1.4 TSI 125 pk en de 2.0 TDI 110, u kunt configurarte eenvoudige 4x2 met handgeschakelde versnellingsbak 6 snelheid in de TSI en 5 op de krachtige TDI.

Skoda Yeti: intelligente oplossingen

in Skoda Gewoon bellen Clever. ze zijn small groot gegevens dat maak je meer comfortabel elke dag in uw auto, terwijl gebruik te maken van de ruimte Yeti Vandaar in een spleet. Er zijn verschillende handschoen, onderbroek en holes specifieke (flessenhouder, blikjeshouder of bekerhouder) dat ze worden verspreid in de cabine. om rekening te houden Skoda Yeti met een wastebaskets in de deurpanelen. Verhoogde vloer romp dit is omkeerbaar, een gezicht gestoffeerd en een ander plastic De meeste leed te brengen vervuilde materiaal, nat of mascotte. geen ontbrekende scheiden van netwerken, haken en zelfs een lantaarn Winbare geleid. klaptafels, portatickets, portagafas... een reeks eenvoudige ideeën die Skoda neemt speciale zorg in alle modellen.

U kunt ook geïnteresseerd

Future SUV Skoda

VW Beetle Dune, een andere auto zeer uniek

Vergelijking Skoda Yeti tegen Mitsubishi ASX