De fem raskeste bilene på planeten

De fem raskeste bilene på planetenDe fem raskeste bilene på planetenDe fem raskeste bilene på planetenDe fem raskeste bilene på planeten

den Bugatti Veyron Super Sport Han hadde siden 2010 blir anerkjent som den raskeste serieproduserte bilen i verden, nå ante chambers gear-TV-programmet Top 447 km / t. Fransk superbil med en 8,0 W16 fire turboer levere noe mer og ikke mindre enn 1200 hk, har vært nylig fratatt sin Guinness rekord.

Guinness World Records organisasjon forstår at Veyron Hun hadde slått av fartsbegrenser, som går mot offisielle standarder for å kvalifisere for posten. Bugatti Veyron Super Sport er selv begrenset til 415 km / t for å unngå ekstreme dekk degradering, bare noen få enheter vil nå 447 km / t, selv om Guinness organisasjonen ikke er mistenkt.

Dermed blir listen over biler-eller rettere sagt, superdeportivos- raskere produksjon av verden endrer seg vesentlig, hvis vi forstår at registrering av Bugatti Veyron Super Sport 2010 er ugyldig. Vi gjennomgår den 'Topp 5' fra listen:

1. Hennessey Venom GT: 427,6 km / t

De fem raskeste bilene på planetenden Venom GT, arbeid Hennessey ytelse Engineering amerikansk coach, Han ble født med en klar målsetting: å beseire den 'ansikt til ansikt' Bugatti Veyron Super Sport. Og han har lykkes, selv om det har vært rebound. Sist februar, den Hennessey Venom GT nådde 427,6 km / t, en rekord så langt av en produksjonsmodell.

I tilfelle av denne spektakulære superbil, vil bare 29 enheter bli produsert. Hjerte Corvette ZR1, driv spesielt utarbeidet V8 LS9 7 liter, og Lotus Exige kroppen, som samles chassiset. Vi får se hvordan han gjør denne posten, da det sikkert ikke vil forbli Bugatti stille og hevder posten innhentet i 2010.

Andre. Koenigsegg Agera R: 420 km / t

De fem raskeste bilene på planetenden svenske bullet opptar den andre posisjon i en liste kalles Koenigsegg Agera at R pakke som gjør det enda mer radikal, er i stand til å nå 420 km / t. Hvordan får du? Vel takket være en V8 biturbo-motoren 5.0, jeg matet E85 biodrivstoff, utvikler 1156 hk og 122.36 mkg -in front til 973 hk og 112.16 mkg av 'konvensjonelle' Agera, som drives av bensin octanos- 95.

Svenske rival Veyron har i sin favør den reduserte vekten mot det: 1,330 kg Koenigsegg Agera R versus 1800 kg av Bugatti Veyron Super Sport. Alle 'kledd' i en imponerende estetisk, i henhold til ublu reklame ytelse.

Tredje. SSC Ultimate Aero TT: 412 km / t

De fem raskeste bilene på planetenNederste skuffen på pallen for Ultimate Aero TT SSC Bearbeidelse, Spesialist Ford-modeller. I sin tid var han den første til å slå rekorden som Bugatti Veyron ble satt til 408 km / t, sette en rekord 412 km / t og brakt 'på vingene' for 6,3 biturbo V8-motor, Chevrolet hjem, leverer den Ultimate Aero TT i 1199 CV.

Men vi var skuffet over å se det virkelige potensialet i de siste oppdateringene fra denne superbil, fordi på papiret Ultimate Aero XT ville være i stand til å oppnå 439 km / t, en rekord som ikke er offisielt bekreftet. I tillegg til den nyeste verk av SSC (Shelby Super Cars), den Tuatara, at med en V8 biturbo-motor på 7,0 liter og utvikler 1.350 CV kan 'fly' opp til 442,5 km / t. Vi venter, Tuatara ...

Fjerde. Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse: 408,84 km / t

De fem raskeste bilene på planetenDet var den siste til å komme på listen. Bugatti offisielt i april 2013 maksimal hastighet Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse. Dobbel fortjeneste for det konvertible versjon av fransk superbil: foran sin bror Veyron 1,6 for lite, og også blir raskeste serieproduserte konvertible i verden. Sjåføren som har spilt inn denne posten bak spakene på esteVeyron Vitesse 16.4 Grand Sport har vært den kinesiske Anthony Liu. med 1200 CV makt, er det også den mektigste i historien.

Femte. Bugatti Veyron 16.4: 408,47 km / t

De fem raskeste bilene på planetenFør ankomsten av versjonene Grand Sport og Super Sport, 2005 Det markerte et vendepunkt i verden av superbiler. født Bugatti Veyron 16.4, det anses av mange den beste bilen i verden. Men nå er på femteplass, og som vi har sett før, Super Sport-versjonen inntil nylig eid rekorden for fartsrekorder, for noen år siden Veyron 16.4 var i stand til å overraske alle ved å nå 408,47 km / t. Motor W16 8,0 liters, fire turboladere, 1001 CV,... Trenger du mer ytelse?