Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, op zoek naar de verschillen

Skoda Octavia Skoda Octavia 2016 vs 2017, op zoek naar de verschillen

De Skoda Octavia 2017 en ondersteunt orders, eenheden tijdens de maand te leveren februari 2017. Hoewel dit een "restyling" of facelift, de nieuwe Skoda Octavia landt met veranderingen in het ontwerp, met name in het front, iets dat gebeurde niet met de komst van de eerste fase van het leven voor deze generatie, die in première op het moment met een zeer conservatieve esthetiek. We tonen visueel wat wijzigingen in het ontwerp dat de Octavia geprofiteerd, zowel de voor- als aan de achterkant en de binnenkant zijn.

Veranderingen in de voorkant van de Skoda Octavia 2017

Aan de voorkant, de nieuwe Skoda Octavia ziet er een herzien bumper en bekend om tegemoet te komen lichtunits vooraan technologie full LED, maar nu verdeelden ze in twee delen aan elke kant, dus vonden we een auto 'vier ogen'. Grill, ondertussen, heeft ook geprofiteerd van een aantal wijzigingen die het iets aantrekkelijker te maken.

Wijzigingen aan de achterzijde van de Skoda Octavia 2017

Misschien is het niet zo opvallend visuele verandering in de rug van deze Skoda Octavia de vorige, omdat de meeste opvallende is een update van de piloten van de achterlichten. Om enkele van hun nieuws te noemen, zegt dat de elektrische poort Het zal weer een optie in de vertrouwde lichaam Combi zijn en komt het eerst in verband met saloon carrosserie.

Veranderingen in de Skoda Octavia 2017

Zeker zult u niet significante verschillen op het eerste gezicht, maar in het voordeel van vinden Skoda Octavia 2017, zeggen dat uw systeem infotainment beschikt over capacitieve schermen die gemakkelijk en soepele touch gebruik mogelijk te maken, met een grootte van 9.2 inch met de optie 'Columbus'.

Deze nieuwe update model wordt geleverd met rijhulpsystemen, als assistent trailer, de parkeerhulp systeem, blinde vlek detector en andere systemen die in de recente releases auto's zijn gekomen Volkswagen-groep.