Hoeveel verandering banden in Spanje?

Hoeveel verandering banden in Spanje?

Ga door de workshop is uitgegroeid tot een "quebradero" hoofd noodzakelijk voor de veiligheid van het voertuig en de inzittenden. Zoals elke procedure betrekt een financiële inbreng die gebruikers onder ogen moeten zien om de auto klaar te krijgen ... een proces dat intensiveert in de zomer als gevolg van toegenomen verplaatsing. Tallerator, via haar prijsvergelijking en onderhoud band, heeft een studie die de onthult uitgevoerd gemiddelde prijs van de vervanging van alle wielen Voertuig: 454 euro (453,81 euro).

De waarheid is dat de banden zijn een van de ingangen naar de winkel hogere prijs. Het rapport benadrukt dat 10.000 kilometer overschreden, is het nodig om de tekening van de wielen te beoordelen met speciale nadruk op de voorkant, omdat ze het meest te lijden slijtage. Aan de andere kant, verander de auto heeft vier decks een gemiddelde prijs van 453,81 euro. In lijn met deze, bedenk dan dat Tallerator kussens Ze hebben een geschatte levensduur van tussen de 60.000 en 80.000 kilometer, hoewel de ideale is om ze te onderwerpen aan een evaluatie om de 20.000 kilometer. Veranderen van de vooras een uitbetaling van 331,11 euro inclusief montage terwijl linksachter via 273.4 euro.

de banden zijn niet de enige elementen zijn opgenomen in het rapport. En er zijn andere punten die onderhevig zijn aan analyse moet zijn voordat die op lange transporten zo vaak voor in de zomer of wanneer overschreden 10.000 kilometer. Het verslag wordt ook opgenomen als technische elementen van de auto naar de oliefilters en lucht remblokken en riem te controleren.

Tallerator meldt dat veranderen remblokken Het is de tweede ingang van de meest door de Spaanse chauffeurs gevraagd workshop; Niet verrassend, hun gemiddelde looptijd bedraagt ​​tussen de 25.000 en 45.000 kilometer. Op de voorwielen, deze handeling heeft een gemiddelde prijs van 114,89 euro. Aan de andere kant, verandert zowel de olie als het filter Het kost gemiddeld 89,72 euro terwijl de kosten van het vervangen van het luchtfilter een gemiddelde prijs van 32,58 euro bereikt. Tenslotte Tallerator beveelt het veranderen van de distributieriem 50.000 kilometer, maar het feit is dat je kunt bereiken 100.000 kilometer (Sommige autofabrikanten zelfs opgenomen in het officiële boek houden van een zo vele kilometers of het aantal jaren, welke geschiedt eerst); change kit kost ongeveer 415,25 euro.

U kunt ook geïnteresseerd

- Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

- Autooverzicht in de zomer: banden, verlichting, vloeistof, olie ...

- Hebben ze invloed hebben op de hoge temperaturen banden en andere items?

- Is het raadzaam om gebruikte banden te kopen?