Kontakt: Renault Clio Sport Tourer, den mest kjente Clio

Renault Clio Sport TourerRenault Clio Sport TourerRenault Clio Sport TourerRenault Clio Sport Tourer

Presentert på Paris Motor Show i fjor, ny generasjon av Renault Clio er klar til å få et godt stykke kake omsetning i sitt segment B eller utility. Og er at når det bygger en attraktiv bil, sjansene for at folk går til forhandleren å være interessert og kjøpe den, er svært høy. Hvis dette total make konsepter er lagt til som nyeste generasjon motorer (Bensin og diesel) systemer sikkerhet (Aktiv og passiv) uvanlig i sin kategori og en god utstyr komfort tilgjengelig fra de mest grunnleggende versjonene, er suksess nesten garantert. Og det er det han har gjort Renault med sin Clio.

Nå familien vokser med et nytt medlem, det familien versjon, et konsept som er å få tilhengere i dette segmentet, og er i økende grad tilbys av forskjellige merker. Sport Tourer Det er navnet som du har blitt døpt (høres kjent ut litt juvenile) og faktum er at pennen (elektronisk, selvfølgelig) Yohann Ory har kartlagt en meget attraktiv linjer.

Kontakt: Renault Clio Sport Tourer, den mest kjente ClioSammenlignet med sedan, Clio Sport Tourer er lengre (4,27 m 4,03 m i forhold til den kombi), opprettholder den samme lengde akselavstand og har en bakre overheng 2 cm lenger. Men der er forskjellen åpenbart er på baksiden av kjøretøyet. Forlengelse av taket til bakluken gjør beboerne i baksetene er 15 mm høy. den bagasjerom kunngjør en maksimal kapasitet på 443 liter (Femti prosent mer enn sedan) målt til kanten av baksetene, et volum som kan forlenges opp til 1380 liter dersom baksetene, slik at et flatt lasteflate. Det passasjersetet kan felles frem, bringer en last lengde på 2,48 meter er tilbudt, som kan utføres sikkert objekter ganske lang. Under bagasjeromsgulvet er det et hull med en kapasitet på 85 liter (allerede inkludert i den offisielle 443 liter bagasjevolum) som lar deg sette inn ulike gjenstander ute av syne for de fremmede elskere. Lasten terskelen er ganske lav (604 mm fra munningen av stammen til jord), slik at lasting av tunge eller uhåndterlige gjenstander er anordnet.

Under navnet R-Link, Renault lanseringer multimediasystem for elskere av kommunikasjonsteknologi. den R-Link forvalter nett~~POS=TRUNC leseren~~POS=HEADCOMP, den telefon, den lydutstyr, ulike kjøretøysparametere og informasjonstjenester som kjøremodus blir praktisert (forteller deg hvis du gjør en effektiv eller ikke kjører), e-post, Twitter og selv det har et program som heter R-lydeffekt endring av lyd oppfattes av beboerne av passasjerrommet (utenfor fortsatt høres) kan velge mellom 6 forskjellige miljøer, fra en Renault sport eller V6.

fire mekanisk

Kontakt: Renault Clio Sport Tourer, den mest kjente ClioMekanisk sett, Clio Sport Tourer ikke en nyskapning i forhold til sedan. Sitt utvalg består av fire motorer, to bensin og to turbodiesel, alle koblet til en manuell girkasse fem hastigheter. angå~~POS=TRUNC motorer bensin, er 1.2 naturlig pustende 75 hk strøm og en samlet forbruk på 5,5 l / 100 km og tricilíndrico TCe turbo 0,9 liter volum og 90 CV annonsere et forbruk på 4,5 l / 100 km og leveres standard start-stopp-system Stopp / start, og regenerasjonssystemet bremseenergien (ESM) og dynamiske gitrene automatisk åpning og lukking for å bedre aerodynamikk på bilen.

området diesel motoren har 1.5 dCi 75 og 90 hk, med et forbruk på 3,6 l / 100 km i begge tilfeller. Det er en variant med 90 hk motor som standardiserer 3,2 l / 100 km takket være gjennomføringen av enkelte utviklingstrekk endrings om tretten prosent lenger enn de som forkynner de 3,6 l / 100 km. I prinsippet denne versjonen ikke er ventet å bli markedsført i vårt marked.

I vår Touchdown hadde vi sjansen til å prøve den versjonen 1.5 dCi 90 hk makt. En ekstremt glatt, progressive og gir lav hastighet roll jevnt og klatring snur raskt til små pisemos gasspedalen motor. den girkasse Det er ganske glatt, nøyaktig og rask. Ville jeg trenger en sjette gear? Sannheten er at i kilometer som vi gikk med ham har vi ikke husker det. I områder med kurver kan vi gå "ligerita" i lange marsjer, med hva vi garanterer en innholds forbruk av mengden momentet fra motoren fra bare 1200 rpm, og helt glemmer den andre og selv tredje gir grunn, bortsett fra i paella, resten av sporene bli møtt de siste to gir jevnt.

dynamisk oppførsel Sport Tourer neppe skiller seg fra de salong (med minst to beboere og to kofferter fra de av "cab" om bord). Front end adlyder ganske nøyaktig ordre fra rattet, er berøringsservostyring ganske god, og baksiden er ganske fast. Suspensjoner er komfortable og humpete områder vil ikke "choke" får beboerne nyte turen.

den Renault Clio Sport Tourer begynner å selge i vårt marked 22. mars, med priser som spenner fra 12.750 euro 1,2 Authentique 75 hk til 16,850 euro Energi fra Expression 1,5 dCi 90 S&S echo2.