U geregeld parkeerbonnen, illegaal? Lies en waarheden

U geregeld parkeerbonnen, illegaal? Lies en waarheden

Het kost tijd gaat via het netwerk van de valse overtuiging dat boetes opgelegd door bedrijven gereguleerd parkeren zijn illegaal. Of door ketting mails of blogs, dezelfde tekst loopt als wildvuur in de 'world wide web', samen met een soort argument beroep te gaan tegen dergelijke sancties 'tijd doorbrengen' in daartoe aangewezen gebieden. Niet om alles te lezen we op het internet en dit specifieke geval is van degenen die geen zin geloven.

De tekst luidt als volgt: 'De boetes die je er als we vergeten om de blauwe ticket gedeelte steekt zijn allemaal nietig volgens artikel 62.1.b van wet 30/1992 van 26 november tot en met artikel 3 van verordening de tuchtprocedure met betrekking tot het verkeer, het gemotoriseerde verkeer en de verkeersveiligheid, bij koninklijk besluit 320/1994 van 25 februari goedgekeurd. Je bent niet verplicht om de blauwe te betalen, want voor dat je een belasting betalen circulatie in uw stad. Wanneer je "1 euro" in de meter, de Euro gaat direct in de zak van de eigenaar van de particuliere concessiehouder en als je niet hebt ingesteld ticket geplaatst een bruine envelop op de voorruit van de auto, waardoor het in de kleine machine en het betalen "slechts 3 euro"Die gaat rechtstreeks naar de zak van de eigenaar van het bedrijf, vriendelijk weg te nemen de fijne, lol. '' Laten we Thieves !!!!! . Dit is belachelijk, maar als je geen aandacht besteden aan de "3 euro" Ze valselijk te beweren dat straf zet een lokale politie zal de boete te sturen door de Raad te bereiken embargarte bankrekening als je niet te betalen in de zoveel tijd krijg je het bedrag van 80 euro, die zeer vriendelijk je vernederen 40 euro als je betaalt binnen 10 dagen ,,, hahaha ,,, gelach en allemaal gebaseerd op fraude ten nadele van de onwetendheid van de mensen in het algemeen met een win-win behalve jij, de werknemer.

Het meeste van wat hier wordt verzameld, en die zij in staat is om te denken dat we krabben in de zak in het voordeel van een particuliere onderneming, Het is vals. We spraken met Mario Arnaldo, directeur van de European Automobile Associates (AEA), en vervolgens duidelijk te maken waarom deze tekst is er een die kan worden aangeduid 'een van die mythes die circuleren op het internet'.

Gereglementeerde parking bedrijven kunnen niet opzeggen

Dit is onjuist. Iedereen, of een persoon of particuliere onderneming, heeft het recht om de wet een feit specifiek verslag. Een klacht van een persoon, niet een agent, is niets meer dan een kennisgeving aan het gezag van een feit dat kan worden onderworpen aan sancties. Het is het bevoegd gezag, in dit geval, een gemeenteraad, die moet beslissen of de klacht gegrond is of een boete op te leggen.

bedrijven als S.E.R., in het geval van Madrid, in hun volste recht om een ​​bestuurder aan de kaak stellen die zijn voertuig heeft geparkeerd na uren in aangewezen gebieden voor dit doel. In dit soort boetes, zoals uitgevaardigd door de Administratie, door een instructeur, wordt de klager in deze zaak, het bedrijf dat zich toelegt op parkeerterreinen te reguleren. Een ander ding is dat in deze klacht, die ons kennis, onder meer het identificatienummer van een politieagent. Dat zou fraude te rapporteren, maar houd er rekening mee dat dit is meer mythe dan iets anders, niet meer gebeurt.

Als ik belasting betalen, ik kan het niet fijn

Het heeft niets te wegenbelasting betalen met parkeren in gebieden geregeld. Gemeenten beslissen om te regelen in bepaalde gebieden van de stad, meestal het midden van de parkeerplaats, en dit betreft een particuliere onderneming, maar We bemesten van het feit dat deze belasting ons niet vrijstellen van het betalen voor het parkeren in deze gebieden.

Schapen van de bokken

De volledige tekst en het soort klacht over provinciale raad bij normaal gemeenten die worden gestraft. En erger nog, hij generaliseert: elke toediening is anders en er zal voor hen bij te wonen en studeren elk geval in overeenstemming met de plaatselijke wetgeving van elk van de bevolking.

De klacht dat de acteurs in een klacht te vergemakkelijken worden gemengdNiets doet de klager, die alle-die een particuliere onderneming omvat kan worden, met de instructeur die kennis de juiste klacht van de sanctionerende instantie die beslist of de klacht betrekking heeft of geen sanctie aan de kaak gesteld.

ook, dergelijke klachten worden meestal niet bekendgemaakt in het BOE en zo ja, ze nooit onder het identificatienummer van een agent of de details van de klager in kwestie.

Wat waar is ...

Escierto dat de politie, aan de andere jongens, genieten vermoeden van waarachtigheid een gebeurtenis omdat het verstaan ​​targets. Daarom is een bekeuring opgelegd door een agent komt uit een sanctionerende autoriteit. Voor bedrijven gereguleerd parkeren, doen ze niet genieten van deze autoriteit: Ze zijn slechts klagers en de bestuurder voor de wet gelijk zijn.

Dit betekent dat als we draaien dit soort boetes zullen altijd gelijk aan de autoriteit 'is ons woord tegen het hunne'. en wat de stad niet kan doen wordt automatisch toegekend aan deze bedrijven het vermoeden van de waarheid. Een ding dat wordt gedaan door de overheid.

Dit is waar een chauffeur gemeld voor het uitvoeren van de tijd is in het recht om te bewijzen dat de klager een strafbaar feit heeft gepleegd en, op zijn beurt, om bewijsmateriaal om de klacht te weerleggen tonen aan te vragen. Dat wil zeggen, gemeenten moet telkens analyseren dergelijke klachten.