De goedkoopste auto in Spanje: minder dan 10.000 euro!

De goedkoopste auto in Spanje: minder dan 10.000 euro!

Als je gisteren waren we het aanbieden van de lijst van de 20 duurste auto's ter wereld, vandaag onze speciale verslag van de dag brengt ons precies tegenpool: Die van goedkoopste auto's kunt u vinden in onze markt. Het kan geen kwaad om te weten, nu als de zomer voorbij is, begint een nieuwe koers en veel familie economieën zijn niet op hun best. Als uw auto vraagt ​​je pensioen en mobiliteit nodig urgent voor een budget of nauwkeurig voor weinig geld een tweede auto om te bewegen in de stad en rond en willen niet hun toevlucht nemen tot tweedehands markt, vindt u min of meer aanvaardbare goedkopere alternatieven. Wij bieden de ranking met 10 auto's vindt u de markt te vinden minstens 10.000 euro, en een lijst van alle modellen bieden momenteel een commerciële versie voor minder dan 11.000 €.

Beoordeel uw auto gratisFord Ka 1.20 Duratec: van 8.000 euro

Hoewel Ford de nieuwe Ford Ka + al heeft ingevoerd (zie ook in het artikel en dat is een groter nut), zelfs Het zal blijven verkopen een paar maanden de huidige Ford Ka. Goede tijd dus om dit kleine verwerven burger van 3,62 meter, 3-deurs carrosserie en 4 stoelen die leidt naar de markt sinds eind 2008 goedkoper dan ooit, naast Duratec benzinemotor, 1,2 liter en 69 pk macht, de Ford Ka kunt u snel vinden, zelfs met kortingen onder 8.000 euro dealer. Een zeer stedelijke model, maar blinkt uit in zijn segment ruimte zelf biedt een opmerkelijke wendbaarheid en een zeer nauwkeurige gedrag. Niet verwaarlozen.

Ford Ka range

Suzuki Celerio 1.0: van 8.400 euro

de nieuwe Suzuki Celerio nooit ophoudt te verbazen. Met zijn kleine motor 3-cilinder 1.0 benzine en 68 pk Het is gebleken te zijn, in onze Technical Center, de auto in zijn soort die minder heeft uitgegeven aan onze tests. Met 3,60 meter lang en 5-deurs lichaam, misschien niet de beste burger markt, maar perfect zijn taken van stedelijke mobiliteit: het is erg licht, "ratonea" goed tussen de straten en heeft een touch en schieten vrij aardig voor de dag tot dag . Officiële biedt kortingen van bijna 1.500 euro, dus zoek units dealer op een geweldige prijs: voor minder dan 8.500 euro.

Suzuki range celerio

Suzuki CelerioDacia Sandero 1.2: van 8.400 euro

We waren het nemen van een veel te bespreken Dacia, het merk koningin "low cost" in Europa. Maar het nieuws begon te komen met Sandero, misschien vandaag haar vlaggenschip product. deze brede nutsmeters lengte en 4,06 en 5-deurs lichaam is een beter alternatief mobiliteit als je ruimte nodig heeft, maar heeft ook een bagageruimte aankondiging van minimaal 320 liter. Hoewel de meeste interessante benzine en diesel versies en tot 10.000 euro, zal iets langer uitvoeringen met vinden 1.2 benzinemotor 4-cilinder 75 pk voor iets meer dan 8.000 euro. Het is niet een mechanisch om raketten te schieten, maar als dat niet vraagt ​​om grote doses van de voordelen die je kunt krijgen om te ontmoeten.

Dacia Sandero range

Fiat Panda 1.2: van 9.000 euro

En klom de barrière van 9.000 euro te krijgen in één van de meest interessante auto's die we kunnen vinden op de markt voor weinig geld. Wij spreken, natuurlijk, de Fiat Panda, een mooie tool 3,65 meter, 5-deurs lichaam, gemakkelijk en 4 plaatsen ... maar voor weinig geld (minder dan 200 euro) kunnen homologeren voor 5 inzittenden. Het op de markt kwam in het begin van 2012 en staat bekend om het aanbieden van comfort en design, dat ja gebaseerd chequeboek kan worden aangepast om een ​​meer aantrekkelijke uitstraling bieden. Net als de rest, de meest interessante versies (TwinAir benzine en Multijet diesel) en de scheur meer dan 11.000 euro, maar met de officiële kortingen bereiken van 1.500 euro vandaag de dag, kunt u uw versie 1.2 benzine 69 pk (Dezelfde engine als de Ford Ka) voor slechts 9.000 euro in Pop finish. Voor diegenen die niets anders nodig hebben.

Fiat Panda range

Dacia Logan 1.2: van 9200 euro

Sedan 4.35 meter lang, een grote leefbaarheid, een stam met 500 liter meer ... En voor slechts 9.000 euro! Het wonder auto (zoals het oorspronkelijk werd genoemd) bestaat en gaat door de naam van Dacia Logan. Hij was de pionier van Dacia en één van de eerste low-cost auto's zagen we in Europa. Zeer groot en goedkoop, maar apparatuur en sobere afwerking, is ongetwijfeld de automarkt de economische omvang: ernaast 75 pk 1.2 motorvermogen Sandero, Het wordt verkocht in Spanje op Ambiance afwerking met iets meer dan 9.000 euro.

Dacia Logan range

Dacia LoganSkoda Citigo 1.0 MPI: van 9.400 euro

Het ontwerp van een gemeenschappelijk burger auto VW-groep het beeld ingaat. Op dit moment, vertegenwoordiger Skoda, de Citigo, maar hieronder vindt u nog vinden. Het is een stadsauto slechts 3,56 meter die opvalt door zijn grote gebruik van de ruimte en praktisch design. Te koop sinds eind 2012, wordt deze Tsjechische peuter die door een 1.0 MPI benzinemotor slechts 3 cilinders en 60 CV meer dan eervol voor slechts 9.400 euro in Active afwerking en 3-deurs lichaam, dankzij een officiële korting van 500 euro Skoda dealer.

Skoda Citigo range

Seat Mii 1,0: van 9440 euro

De andere burger van de VW-groep aanwezig is op onze lijst is deze seat Mii, Skoda Citigo vorige tweeling en een Volkswagen Up! dat, ja, het is het aanbieden van een hogere prijs. Seat in het geval er ook een lichte overschrijding van de kosten in vergelijking met Skoda vooral te danken aan hun minderjarige officieel dealer korting. Met een enigszins ander ontwerp en materiaal, Seat Mii staat ook om zijn flexibiliteit en zijn opmerkelijke binnenruimte. Een zeer interessante burger, ook met 1.0 Motor 3 cilinder 60 pk.

Seat Mii range

Karl Opel Ecotec 1.0: van 9.600 euro

Een andere burger die onlangs kwam naar een van de goedkoopste auto's worden op de markt is de Opel Karl. Naast een 1.0 Ecotec motor 3 cilinder 75 pk werkt, kunt u vinden op de markt vandaag voor minder dan 10.000 euro dankzij belangrijke officiële kortingen aangeboden. Het is een modelleren 3,68 meter, 5 deuren en 5 zitplaatsen, praktische aanpak en lage kosten, zich dus positioneren in het Opel-gamma onder de stad ook, en meer exclusieve, Adam Opel. Interessant.

Karl Opel range

Opel KarlFord Ka + 1,19 Ti-VCT: van 9.900 euro

Als we spraken van de Ford Ka, die tot nu toe kende, shift en de nieuwe Ford Ka +. 30 centimeter lang (Totaal 3,93 meter), 5 deuren in plaats van 3 en 5 plaatsen in plaats van 4 Dit programma beoogt een praktische en utilitaire gereduceerde prijs worden. Hoewel hun eerste eenheden niet zal beginnen te leveren tot het einde van het jaar, we weten het assortiment en de prijs: met 1,2 liter 4-cilinder 70 CV, In de handel zal beginnen onder de 10.000 euro in Essentiele finish. Daarom zal het een economisch alternatief zijn, maar van vergelijkbare grootte, de Ford Fiesta.

Ford Ka range +

Dacia Dokker 1.6: van 9.900 euro

met 4,36 meter lang, een volume variërend van 800 liter tot 3000 neergeklapt of en maximaal 5 inzittenden, de Dacia Dokker Auto sluit de lijst onder de 10.000 euro. Wij spreken, natuurlijk, een middelgroot van gehomologeerd als familie passagier. En zoals preverás, het is de meest betaalbare truck markt: het kan alleen Dacia. Samen met een high-powered motor voor wat gebruikelijk is in deze rangschikking prijs (1,6 liter) en 100 pk vermogen en, Dacia Dokker is een zeer interessant model, met een ontwerp dat de meeste nieuwsgierig. Te overwegen afhankelijk van het gebruik en de behoefte aan ruimte die je hebt. Ook het niet 10.000 euro te bereiken in de toegang versie.

Dacia Dokker range

Alle auto's met versies onder 11.000 euro (inclusief officiële korting)

Dacia Duster

Dacia Logan

Dacia Logan MCV

Dacia Sandero

Dacia Dokker

Fiat Panda

Fiat Punto

Ford Ka

Ford Ka +

Kia Picanto

Kia Rio

Nissan Micra

Opel Karl

Peugeot 208

seat Mii

Skoda Citigo

Suzuki Celerio

Suzuki Swift

Toyota Aygo

Toyota Yaris

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

5 goedkoopste auto's krijg je meer vreugde aan het stuur

10 Goedkoop en interessante auto's

10 luxe auto's goedkoper