Ford Kuga: 5 redenen om te kopen

Ford Kuga, redenen om te kopenFord Kuga, redenen om te kopenFord Kuga, redenen om te kopenFord Kuga, redenen om te kopen

nu gerenoveerd iets minder dan een jaar, heeft de Ford Kuga niet sterk afgenomen in onze markt. Hun verkoopcijfers zijn niet allemaal slecht, maar in een Booming SUV en met een omzet elke dag meer positie vandaag kost zelfs onder de 10 modellen Bestsellers segment. Qashqai, Hyundai Tucson of VW Tiguan overtreffen zijn commercieel verwezenlijkt. Het blijft echter op zoek als vandaag één van de meest interessante modellen in zijn segment. We laten zien wat zijn sommige van uw belangrijkste deugden... en ook sommige van haar tekortkomingen.

1.Ford Kuga: de sportiefste

jaren Ford geeft aan al haar modellen een dynamisch tintje, en Kuga is geen uitzondering. In feite kan het worden beschouwd als het eerste model geïntroduceerd in het segment bepaalde dosis sportief. Vandaag de dag, nog steeds op zoek als de SUV-markt sneller. Een elektrische leiding met minder versnelling en zeer precieze geleiding, een snelwissel en goed gelegen iets de hoogte; zeer direct contact, de Ford Kuga bijna als het besturen van een kleinere, laag Ford Focus. Zelfs ontwikkeld voor de Focus RS, plus rijdt vandaag nieuwe koppel vectorcontrole die in feite stopt het binnenwiel bochten te schrijven in de getekende beter. Een model dat indien de voorwielaandrijving 4x2 versies al zeer wendbaar in hun vierwielaandrijving varianten verder versterkt zijn greep. Vandaag de dag heeft haar eerdere Haldex verlaten voor nieuwe elektronische besturing en eigen berekeningen sneller en torque klieven naar de achterwielen om nog meer vaart te krijgen. SUV, natuurlijk, dat als een hoop rijden.

2.Ford Kuga: nu ook comfortabeler

Als uw eerste generatie Ford Kuga was een zeer dynamisch model, maar gezondigd te droog ophanging voor het soort familie voertuig dat in principe is zijn tweede generatie gecorrigeerd zijn antwoord. Gewerkt demping (Vandaag flexibeler en nieuwe silentblocks, lagers en een subframe vernieuwde), is uitgegroeid tot een veel evenwichtiger SUV en een rolcomfort. Goed geïsoleerd en iets zachter controle, heeft de Ford Kuga ook verbeterd zijn uitrusting en binnenmilieu, maar, vandaag, centrale dashboardscherm slechts 5 inch is zeer gering en iets visueel uit de pas met hun nieuwe rivalen.

Interieur Ford Kuga 3.Ford Kuga: familie ruimte

Als, zoals alle marktstudies geven, heeft de SUV eindelijk een commercieel alternatief voor de minivan en zelfs de saloon, de Kuga is ook aangepast om een meer vertrouwd aanpak. In zijn laatste renovatie vergrote lengte tot 8 centimeter (Het gemeten 4,52 meter totaal) om meer verpakkingen en extra ruimte te bieden. 2 centimeter meer beenruimte gemeten Technical Center en zeer goede hoogte, misschien breed en achterste leefbaarheid voldoet goed maar niet de beste zijn soort echter in boot zelf is verbeterd, en nog veel. Met een extra 90 liter inhoud, opgenomen vandaag niet minder dan 500 liter trunk, iets dat alleen in het segment kan bogen Honda CR-V en CX-5. Bovendien zijn lading mond is groot en lage en nu zelfs vouwen en liggende achterste rugleuning neiging om meer capaciteit toe te voegen en handsfree optie elektrische poort (600 € met sleutelloze toegang). Ook biedt het een familie pakket die voor 150 euro, biedt het elektrisch kinderslot en 230V stopcontact.

4. Ford Kuga: motoren voor alle

Hoewel Ford aanvankelijk aangekondigd dat, met de onderstaande komst een kleinere SUV Ford EcoSport, de Kuga is gestructureerd als een high-end model en altijd met meer dan 140 pk, de realiteit van de markt heeft gemaakt Een paar maanden geleden te rectificeren. Blij dat we het deden. Nu is het verkocht met nieuwe diesel 2.0 TDCi 120 pk, alleen 4x2, die een geweldige smaak vertrokken voor zijn grote respons en de prestaties. Boven, het blijft een 2.0 TDCi 150 pk, en 4x2 en 4x4, en een andere Superior 2.0 TDCi 180 CV en slechts vierwielaandrijving. Met betrekking tot zijn benzinemotoren, Ford Kuga biedt moderne, Nieuwe 1.5 Ecoboost 4 cilinder 150 pk voorwielaandrijving en dezelfde 1.5 Ecoboost 180 pk en de totale trekkracht. prestacionalmente alle krachtig, met een grote lage snelheid en buitengewone zachtheid, ja, We kunnen niet zeggen dat ze de meest efficiënte in zijn klasse. Hoewel de Ford Kuga eist om 10 procent hun efficiëntie verbeterd, verplaatsing en een hoogmoleculair (Extra gegevens van meer dan 100 kg tegen veel van zijn rivalen) uiteindelijk hem te straffen.

5.Ford Kuga: zeer redelijke prijzen

De laatste tijd, elke keer als we geconfronteerd met een vergelijkende Ford verraste ons met zeer concurrerende prijzen, ongeacht het segment. En in het geval van de Ford Kuga, ook. Macht gegeven en apparatuur, Ford Kuga 2.0 TDCi Trend 120 pk 4x2 (Begint bij net iets meer dan 23.000 euro) Is vandaag de meest voordelige optie. Komende samen met een product zo uitgebreid en van hoge kwaliteit, het succes is tweeledig. Terwijl benzine u toegang tot een Ford Kuga 1.5 4x2 150 pk EcoBoost Trend voor minder dan 23.000 euro, een andere grote prijs op basis van hun macht en mechanische vermogen. Afhankelijk van de apparatuur en de macht, zal de Ford Kuga duurder (met 2,0 TDCi Titanium 180 pk Powershift 4X4 S) niet komt opdagen of 34.000 euro.

U kunt ook geïnteresseerd

Ford Kuga 2.0 TDCi-test 120 pk

Ford Kuga: de meest krachtige diesel

Ford Edge: de oudere broer van de Kuga