Wallapop de app en marktleider in de verkoop van auto’s

Wallapop de app en marktleider in de verkoop van auto's

Het was in januari, toen de omzet app geografische locatie, Wallapop bracht een nieuwe categorie gewijd aan de verkoop van auto's zowel privé als professionals. Sindsdien is Wallapop geworden alternatief voor de auto te veranderen, met een groei van 30% per maand en meer dan 275.000 auto's te koop, situeren boven de belangrijkste verkooporganisatie web portals Auto in Spanje.

De lancering van deze nieuwe categorie volgt dezelfde lijn in de filosofie van Wallapop, het draaien van de auto zoeken in een eenvoudige, snelle, gemakkelijke en leuke taak. De applicatie is in staat om te profiteren van de mobiliteit te nemen, en Het biedt via haar chat-tool optie gewaardeerd door gebruikers bij het sluiten van een aankoop transactie.

De verkoop van wederverkoop in Wallapop begonnen in consumentenproducten en gebruikers hebben deze nieuwe manier van kopen in de categorie motor aangenomen, waarin Ze zijn opgenomen in de afgelopen maand werden meer dan 20 miljoen zoekvragen voertuig.

Nieuwe auto verkoopkanaal

Het succes van deze tool is dat 85% van de advertenties krijgt een contactpersoon uit een potentiële koper binnen 24 uur worden gepubliceerd, een figuur die de effectiviteit van Wallapop als een platform voor de verkoop van auto's. Bovendien is het succes aangedreven door de het creëren van een specifieke afdeling voor auto's binnen dezelfde app, die heeft een specifieke zoekmachine die Het stelt gebruikers in staat om de auto op zoek naar in enkele seconden te vinden.

Wallapop is uitgegroeid tot een nieuw verkoopkanaal, waar, als private, worden geïntegreerd merktekens in de automotive sector en de dealer groepen. Voor professionals gebruikte auto, heeft Wallapop een web-platform ontwikkeld dat zal laat tot massaal hele catalogus snel, praktisch en eenvoudig.

Om het succes dat we met deze tool te vieren, #wallacar Wallapop heeft een wedstrijd, waarmee gebruikers 5.000 euro kunnen verdienen om een ​​auto te kopen geïnitieerd in de app. Om dit te doen, gebruikers Zij moeten een video van karaoke op te nemen in de auto met het nummer ze willen en delen op sociale netwerken, Instagram of Twitter, altijd met de hashtag #wallacar of uploaden van video naar het web www.wallapop.to/wallacar.

U kunt ook geïnteresseerd

-Op zoek naar een gratis auto wederverkoop in Autopista.es

-Procedures voor de verkoop van uw auto, en online

-De auto's die meer en minder af te schrijven