De aankondiging van de nieuwe Seat SUV, vertraagd door de situatie in Catalonië

7-seater SUV Seat: vertraagde de bekendmaking van zijn naam7-seater SUV Seat: vertraagde de bekendmaking van zijn naam7-seater SUV Seat: vertraagde de bekendmaking van zijn naam7-seater SUV Seat: vertraagde de bekendmaking van zijn naam

Blijft wachten om te weten wat het uiteindelijke naam die u het hebt Seat nieuwe SUV in 2018. Vanwege de politieke en sociale spanningen we leven deze dagen in Catalonië en Spanje, de ondertekening van Volkswagen-groep Hij heeft besloten om geen specifieke datum uitstellen van de officiële aankondiging van de naam aan de vast te stellen SUV met 7 zetels om te worden gelanceerd in 2018.

In een verklaring, stoel uitgelegd dat Het is niet het juiste moment de officiële naam van deze aan te kondigen nieuwe SUV. Het management bedrijf, gevestigd in Martorell (Barcelona) gepland om het aan te kondigen definitieve naam vóór 15 oktober. De kandidaten namen werden geschud Alboran Aranda, Avila en Tarraco. Op 25 september, stoel Hij eindigde de populaire stemming, die eerder in totaal 10.130 voorstellen met betrekking tot de namen van de Spaanse geografie en waarbij meer dan 133.000 mensen vrij te geven zijn mening te plaatsen waren.

na de Ateca Seat en Arona, de derde SUV die volgend jaar zal aankomen hij onder zijn belangrijkste kwaliteiten zal het interieur configuratie met 7 zitplaatsen en een passagiersruimte meer praktische opties en modulariteit. Het is dan ook groter dan de Ateca, maar met veel gedeelde technische en structurele elementen.

Momenteel is de reeks auto's en SUV Seat Het heeft namen behoren tot steden, steden of monumenten die overeenkomen met de Spaanse geografie -Ibiza, Arona, Leon, Ateca, Toledo en de Alhambra-. Voorheen andere denominaties die een grote populariteit in het verleden verworven waren Ronda, Inca, Cordoba, Malaga en Arosa.

De namen van de kandidaten om de naam nieuwe SUV zetel, twee, en Avila Aranda, beginnend met de letter A en eindigt met dezelfde letter, als het gebeurt met Arona SUV en Ateca.

de SUV-modellen bieden Seat zal niet eindigen met die gelanceerd in 2018 en waarvan de uiteindelijke benaming staat op het punt om te ontmoeten. Volgens de laatste informatie, alles wijst erop dat in 2020 de ondertekening van de Volkswagen Group zal haar assortiment van SUV-modellen uit te breiden met de lancering van een stijlvolle SUV coupe vormen op de buitenkant, Ateca technisch platform en onder de sub kon worden gebracht Cupra (Zie zitting en SUV coupe 2020).