En de Oscar voor de beste films van de auto’s zijn voor …

Oscar films CarOscar films CarOscar films CarOscar films Car

de Oscar wekken de belangstelling van veel bioscoopbezoekers te zien welke films worden beloond. Hoewel de overgrote meerderheid hieronder zal worden genoemd niet terecht een "gouden beeldje', de waarheid is dat er films in auto's, althans auto vangen een belangrijk onderdeel van aandacht- ze verdienen erkenning voor hun verbazingwekkende scènes en, natuurlijk, de indrukwekkende auto's die in hen verschijnen.

Hoe kan het ook anders, moeten we een onderscheid te maken tussen twee grote categorieën, omdat, zoals in Oscar, Hier diverse prijzen moet zich ook bezig.

De kandidaten voor de Academy Award voor Beste Film race auto's zijn ...

Grand Prix (1966)

grand Prix

de film grand Prix Het viert 50 jaar sinds het werd uitgebracht in 1966, James Gardner, Yves Montand en Brian Bedford als protagonisten. Het leven van een piloot formule 1 als belangrijkste plot, verkreeg hij een van de meest succesvolle film bij het loslaten. Deze eerste plaats en verdient een speciale vermelding voor de drie Academy waarmee het werd toegekend: Best Editing, Best Sound Effects en hoogste scores.

500 (1969)

Een paar jaar na de Grand Prix, werd de film '500' uitgebracht, die bekend staat als 'Winnen'. Het wordt geregisseerd door James Goldstone Paul Newman zichzelf en had de hoofdrol, zich voordoen als een piloot van de populaire Indianapolis 500.

Le Mans (1971)

De legendarische resistentietest 24 Uren van Le Mans Ook zij heeft haar plaats in de bioscoop met de film die zijn naam en waar de beren Steve McQueen Ik kreeg achter het stuur in elke scène opgenomen met de auto in de loop van de Sarthe. Wijst op de ongelooflijke vliegtuigen waren in staat om op te nemen met camera's 'aan boord', vandaag vrijwel onoverkomelijk ondanks de grote technologische vooruitgang van de afgelopen jaren.

Senna (2010)

Meer dan een film, 'senebladeren'Is een documentaire over het leven en de carrière van de overleden Formule 1-coureur Ayrton Senna. Het ongeluk dat in Imola gedood in 1994 schokte fans het hoogtepunt van de motorsport.

Rush (2013)

Deze film stuk was de laatste om theaters hit in termen van de autosport films betreft. Daarin vertelt hij het epische strijd dat gehouden James Hunt en Niki Lauda tijdens de jaren waarin zij overeenstemming bereikt over de formule 1. De scènes worden zeer goed behandeld en zelfs ongeval Niki Lauda -de verliet hem brandwonden die hem lichamelijk en geestelijk zijn voor het leven getekend-is bijna perfect gesimuleerd. Plannen en maak geluid heb je om te verhuizen naar de 70', zeker een van de meest glorieuze periode van de categorie.

Enzo Ferrari (binnenkort)

Het is al twee films aangekondigd met het leven Enzo Ferrari als de belangrijkste plot, met in de hoofdrol Christian Bale en de andere door Robert De Niro. We moeten wachten om ze te zien om te zien of is het waard om een Oscar.

De kandidaten voor de Academy Award voor Beste Film van auto's die worden weergegeven, zijn ...

Mad Max: Road Rage (2015)

Mad Max

Een van de nieuwste actiefilms met veel auto's in tussen is de laatste aflevering van Mad Max, geïnspireerd door het thema van de eerste drie termijnen en duidelijk te verbeteren op het vlak van beeldkwaliteit en effecten betreft, aangezien de film is geëvolueerd aangenaam sinds de eerste drie films in de serie werden gemaakt, tussen eind jaren '70 en begin jaren '80. In deze film geïnspireerd door de wereld van de toekomst, zijn grote technologieën en luxe niet weergegeven, maar een vijandig en woestijn grondgebied waar u water, benzine, snuif of alcohol is een luxe gereserveerd voor de weinige, wat leidt tot botsingen. Many van deze laatste, met de vervolgingen klimmen adrenaline, met oude auto's ready voor battle en forms die meer van een show than real life seem.

Geen wonder dat het is geweest genomineerd in deze editie van de Oscars 2016 naar: Beste Regisseur, Beste Visual Effects, Beste Cinematografie, Beste Geluid en Beste Editing.

Back to the Future

Drie leveringen compleet deze saga, waarin de DeLorean DMC-12 Het is gebouwd door dokter via Time Machine meerdere malen te reizen. U zult merken dat dingen veranderen in het verleden, is het niet altijd geven een goed resultaat in de toekomst. Wie weet of de terugkeer van de productie van de DeLorean DMC-12 ook een kwart uitkomst kan brengen.

Spectre: 007 (2015)

Het is de laatste film 007 bekend als James Bond, hoewel elk van de 24 films in deze serie bevat scènes en spectaculaire auto's. Onder automodellen, kunnen we eindeloos vinden Aston Martin, merk dat opvalt in de meeste leveringen 007. De Aston Martin DB10 en Aston Martin DB5 (Protagonist van enkele van de eerste film en teruggestuurd naar Spectre) of Jaguar C-X75 zijn enkele van de auto's die we zien brullende in zijn scènes.

snel&Furious / A Alle Gas

Zijn acht leveringen, zijn er nauwelijks verschillen argument, maar zijn scènes zijn gevuld met high-performance auto's, een aantal van hen tuneados tot bijna smakeloos en een gerestaureerde klassieke adembenemend bij het accelereren. Auto's zoals de Toyota Supra, Nissan GT-R, Dodge Charger Ford Mustang GT of weg te nemen de schijnwerpers van de acteurs.

Need For Speed

Net als de vorige serie, op het gebied van auto's en argument betreft, hoewel het toevoegen van meer moderne supercars en proberen niet te veel van 'tuning' te sturen. de GT Spano, de Koenigsegg Agera R of Lamborghini Sesto Elemento zal een aanraking van hoog niveau te brengen van de overname Fast overschrijdt&Furious.

Knight Rider (binnenkort)

Serie 'Knight Rider' is tegenwoordig een klassieker, dus de aankondiging van een toekomstige film is de belangstelling van de toeschouwers en fans van het paar wordt gevormd door gewekt David Hasselhoff en Kitt. We zullen zien wat geeft de film praten en als niet alleen teleurstellend.

U kunt ook geïnteresseerd

Vijf films autosport moet je niet missen

De DeLorean Back to the Future RECUR