De best verkochte hybride en elektrische auto’s in het eerste kwartaal van 2017

Elektrische en hybride voertuigen verkocht in Spanje meerElektrische en hybride voertuigen verkocht in Spanje meerElektrische en hybride voertuigen verkocht in Spanje meerElektrische en hybride voertuigen verkocht in Spanje meer

ondanks de toegenomen registraties hybride en elektrische voertuigen van bijna 90 procent tijdens de eerste drie maanden van het jaar, de marktaandeel van deze voertuigen in vergelijking met de totale automarkt slechts een 3,9 procent, Volgens de gegevens van de Spaanse vereniging van Automobile en Truck Manufacturers (ANFAC).

In maart verkocht 5.078 elektrische en hybride voertuigen in Spanje, een toename van 86 procent ten opzichte van dezelfde maand 2016.

Tijdens het eerste kwartaal, hybride voertuigen Ze hebben al een stijgen 99,3 procent, totaal 12.723 eenheden geregistreerd. Ondertussen, in de categorie van elektrische voertuigen vooruitgang is geboekt de 16,5 procent, totaal 1.230 verkochte eenheden.

Toyota heerst onder de hybride auto's

In het segment hybride voertuigen, ondertekening van Toyota is de onbetwiste koningin van de Spaanse markt verkopen.

de auto met hybride technologie Top sellers tijdens de eerste kwartaal van 2017 is de Toyota Auris Hybrid, een totaal van 2.974 eenheden. Gevolgd door deze volgorde SUV Toyota C-HR (2760 eenheden), de RAV4 Hybrid (1898 eenheden), Toyota Yaris Hybrid (1586 eenheden) en Kia Niro (997 eenheden).

Renault ZOEen de ranking plug-in hybride voertuigen, dat wil zeggen, dat soort hybride voertuigen die ook kan worden aangesloten op het lichtnet om hun batterijen op te laden en daardoor hun autonomie uit te breiden in elektrische modus honderd procent? volgens ANFAC, de beste verkopers in Spanje tijdens de eerste kwartaal van 2017 Ze waren als volgt: Mitsubishi Outlander PHEV (95 eenheden), BMW 225Xe (58 eenheden), GLC Mercedes 350E (45 eenheden), XC90 T8 Twin (28 eenheden) en BMW 330e (24 eenheden).

Renault Zoe, de meest "aangesloten" tussen elektrische

In het segment honderd procent elektrische voertuigen, de best verkopende auto tijdens de eerste drie maanden het jaar was de Renault Zoe, een totaal van 209 eenheden. De Nissan Leaf, met 136 eenheden verkocht, en de BMW i3 (76 eenheden) bezetten tweede en derde standen. Op plaatsen vierde en vijfde We vonden twee commerciƫle / industriƫle voertuigen, zoals de Nissan NV 200 (70 eenheden) en Renault Kangoo E.V. (48 eenheden).