De beste kleine auto die zal aankomen in 2016 en 2017

De beste kleine auto's in 2016 en 2017 in beeldDe beste kleine auto's in 2016 en 2017 in beeldDe beste kleine auto's in 2016 en 2017 in beeldDe beste kleine auto's in 2016 en 2017 in beeld

Vernieuwen of sterven. Automerken niet stoppen om meer en meer nieuwe en het ontwikkelen van steeds meer geavanceerde technologieën te introduceren. Met minder dan een maand vroeg Paris Motor Show -bekijk alle nieuwe auto's Paris Motor Show 2016, de fabrikanten van de gelegenheid gebruik om hun nieuwe modellen later aan te kondigen dit jaar en "bomaanslagen" Wheel 2017. Raak aan om te zetten kleine auto's, In dit geval, richten we ons op de Een kleinere segment stadwagens, B-segment voertuigen, SUV's en bestelwagens klein of groot stedelijk. Hier zijn de beste nieuwe kleine auto te komen. Wat is jouw favoriet?

Citroen C3 2017Citroen C3

de Citroen C3 wordt geroepen held tussen voertuigen segment B vanaf november 2016, wanneer zal vrijgeven van de derde generatie van een model verscheen in 2001 en in 2009 werd de tweede generatie verschijnen. In dit geval betekent een belangrijke doorbraak, omdat niet alleen inzetten op een groter, de rand van 4 meter, maar krijgt 7 cm wielbasis, wat wijst op een duidelijke verbetering in termen van ruimte op de achterbank, vooral wanneer de romp blijft de capaciteit aan te kondigen 300 liters met reparapinchazos kit. Aldus is het nu 5 cm lang en 2 groter, maar vijf laagste, als afmetingen 3,99 / 1,75 / 1,47 m. Daarnaast esthetiek breekt met de afgeronde silhouet van het vorige model en presenteert invloeden succesvol C4 Cactus zowel de voorste bumper en de zijpanelen Airbump en binnen, met rechthoekige luchtuitlaten, een zeer vlakke dashboard binnenbekleding deuren met flexibles- grepen en touch screen 7 inch op center het passagierscompartiment. Hoewel, anders dan dat het een conventionele analoge instrumentatie teller achter het stuur.

In het mechanische gedeelte, worden geen veranderingen verwacht in de mechanische aanbod nieuwe Citroen C3 derde generatie, handhaving economische driecilinder benzine PureTech 1,0 en 1,2 l (68, 82 en 110 pk), terwijl Diesel fans kunnen kiezen tussen 75 en 100 pk. Meer informatie over de nieuwe Citroën C3.

seat Arona

de Seat SUV Arona Het zal, zonder twijfel, een van de grote vernieuwingen onder de kleine auto's. Ze zijn er trots op stoel vrijgegeven van de nieuwe MQB platform A0 binnen de utilitaire auto's VW-groep. Dit nieuwe platform zal de Ibiza 2017 en leefbaarheid te groeien in de lengte en meer dan we ooit kunnen praten over hem als een mini-León door sterke esthetische persoonlijkheid aan te nemen, veel meer sportief en agressief. Ibiza eerder, aan het einde van het jaar, de Leeuw reestilizará met een meer krachtige front, terwijl het grote nieuws stoel voor de komende jaren door de Ibiza SUV (Arona) om te vechten in het segment van de Juke Nissan, Renault Captur ...

in deze Nieuwe Seat Arona Het zal worden gespeeld in aanraking met de aanpassingsmogelijkheden en de combinatie van bicolor schaduwen tussen dak en wagenbak. Het voorste ontwerp heeft de stilistische taal zo geliefd om zijn hoofd Alejandro Mesonero-Romanos (de huidige Chief Designer Seat), met deze vorm van X die poise geeft en verbreedt het samenstel tijdens het versterken van een dynamisch beeld dat reeds is aangegeven op het zijaanzicht vanaf de start van de leeuw. Ibiza en de daling SUV Arona Zij zullen worden geproduceerd in de fabriek in Martorell, samen met de tweede generatie van de Audi A1, die een platform met het Spaanse model delen. de Nieuwe Ibiza / Arona zal zijn lading van connectiviteit en kwaliteit voordeel pasgeborenen oudere broer Ateca elementen te verbeteren. Mechanisch, benzine inzetten en afgestemd op de maximale zonder, tot nu toe, opties voor elk type elektrificatie conventionele diesel. Meer informatie Seat Arona.

Nissan Micra 2017Nissan Micra 2017

de Nieuwe Nissan Micra 2017 je wil totaal verschillend van de huidige generatie. Aldus wordt het langwerpige krachtige en dynamische silhouet geïnspireerd zowel het prototype sway Geneva Motor Show 2015 zal worden aangenomen dat praktisch de afmetingen sporen (4,01 / 1,78 / 1,38 m) En een aanzienlijke verbetering van zowel de interieurruimte en de kofferruimte; twee zwakke aspecten van de uitgaande generatie.

Naast de outdoor breuk in de Nissan Micra 2017 Je zal een meer conventioneel ontwerp en materialen meest moderne en beste afdrukkwaliteit uitzien.

De technische basis zullen de CMF platform ook dienen als basis voor de volgende Juke motoren en zal drie en vier cilinders, zonder te worden weggegooid het bestaan ​​van diesel versies, zoals ze ook het rijden Renault Clio, hoewel in principe moeten er elektrische of hybride varianten.

Ford Fiesta en Ford Ka +

De Ford Fiesta is een van de strategische auto's doorwaadbare plaats door de traditie en door sales. Vandaar dat elke nieuwe generatie wordt liefdevol verzorgd tot in de puntjes en trachten waarde toe te voegen over de vorige aflevering zowel in termen van esthetiek en echte nut.

Het is wat er zal gebeuren met de volgende aflevering van de nieuwe Ford Fiesta, gepland voor het eerste kwartaal van 2017; een datum voor die al op de verkoop van de kleinste Ka +, ook met vijfdeurs en een partij daarom vergelijkbaar met de huidige afmetingen zou je denken dat hij achter zijn huidige 3,97 m kon verlaten en het overwinnen van de barrière van vier meter.

Bij De nieuwe Ford Fiesta, vanuit het standpunt van ontwerp het eerste verschil met het huidige model heeft te maken met de introductie van gedeelde zeshoekige grille met de nieuwste releases van het merk als de Ford Mondeo, gelegen in een hogere, minder blootgesteld dan de huidige kleine parkeerplaats hobbels positie. De achterlichten zijn horizontale geworden, een meer moderne en elegante voorstel.

Als de monteur hoofdstuk doorwaadbare plaats handhaaft totale discretie belet niet dat speculeren over een scala aan motoren met directe inspuiting in benzine en diesel kon beginnen in de Ecoboost 1.0 en 1.6 turbo naar de ST-versie sport komen, in eerste instantie de enige drie deuren. Buiten, zal de nieuwe Fiesta alle nadruk gelegd op connectiviteit, het systeem Sync3 als een grote ster.

Van haar kant, de Ford Ka + je zou kunnen proberen als een partij "basis-" waar eenvoud, veelzijdigheid en de lage prijs zijn de voornaamste raison d'être. 71 en 86 CV 270 liter capaciteit in de romp en prijs van 9.900 euro.

Opel Meriva 2017Opel Meriva en de Opel Mokka X

In het segment kleine auto's, de geweldig nieuws Opel geconfronteerd Eind 2016 en 2017 Het zijn twee: Meriva minivan en SUV Mokka Urban X.

de Nieuwe Opel Mokka X Het wordt aantrekkelijker voor buiten en binnen het vervangen van drukknoppen praktische touch screen zijn. Geen mechanische veranderingen. van 17.753 euro met een vermogen tussen 110 en 152 pk.

Voor zijn deel, Opel Meriva minivan keur een aires SUV sterker en verliest zijn zelfmoord deuren (met opening in de tegenovergestelde richting dan gebruikelijk) om de derde generatie. Het zal het platform te gebruiken en de belangrijkste motoren leveren van PSA Ze zal produceren in Zaragoza naast de nieuwe C3 Picasso.