Wat u wilt de Pegasus helikopter radar weten

Een op de vier voertuigen bewaakt door Pegasus wordt gesanctioneerd. De staat van dienst van deze radar uit de lucht, waaruit de DGT heeft nu acht eenheden, is "impeccable". In zijn 1576 vlieguren sinds maart 2013 begonnen met het bedienen van de eerste, Hij heeft 31.520 voertuigen, 8644 aan de kaak stellen bestuurders gecontroleerd door het rijden sneller dan toegestaan. De gemiddelde snelheid waarmee circuleerde de bestuurders van voertuigen werd gemeld meer dan 30 km / h boven de toegestane. We praten over schendingen die ten minste één hebben boete van 300 euro en het verwijderen twee punten vergunning.

Maar deze gegevens hebben een aantal "truc". de Pegasus selectief toezicht, Gewoon concentreren op de snelheid van de voertuigen de cameraman bij de piloot op elke vlucht vermoedelijke ze sneller circuleren dan toegestaan. Zelden is het verkeerd, omdat de lucht heeft een bevoorrechte perspectief. En hoewel het kan verrassend lijken, veel automobilisten zijn zich niet bewust van hun aanwezigheid totdat de helicopter gaat de kijkzone van het voertuig, en soms is het te laat is.

twee camera's, een panorama die het volgen en vastleggen snelheid en ander detail dat het doel dat het kenteken kan lezen heeft vergemakkelijkt vormen het hart van de helikopter radarsysteem Pegasus. Precision camera helikopters DGT is indrukwekkend. niet alleen collegegeld detecteert een kilometer straight, verkeer helikopter is in staat om zelfs de SMS-bericht dat een bestuurder is het schrijven te lezen!

ten opzichte van foutenmarge door de toegepaste Pegasus, en hoewel de Spaanse Metrology Center erkent deze cinemometers met een afwijking van 1 tot 3 procent, Traffic verleent 10.

Op dit moment, met de twee nieuwkomers, elk Traffic Control Centre heeft een Pegasus Helicopter, -Madrid, Valencia, Sevilla, Malaga, La Coruna, Zaragoza, Valladolid en Palma de Mallorca. Elke bestrijkt een bepaald gebied. Vluchten duren twee uur, terwijl helikopters kunnen tanken bij andere vliegvelden, zoals in het geval van Madrid, dat verschillende gebieden van Extremadura controleert, bijgetankt er om de retourvlucht te maken.