Nye Renault Mégane IV utgangen av 2015

Nye Renault Mégane IV utgangen av 2015

Den eksperimentelle bil Eolab og noen av de teknologiske løsninger som premiere Laguna, men utviklet og forbedret (firehjulsstyring 4Control, for eksempel) vil danne grunnlaget for ny generasjon Renault Megane, hvis start markedsføring bør ikke strekke seg utover end 2015, i henhold til den informasjonen tilgjengelig for motorveien.

Strukturelt, den Renault Mégane IV utgangspunktet er modulær plattform CMF (Common Module Family) -og allerede i bruk-delt med Nissan. Som for design, vil vi fremme nye Mégane vil blandes på utsiden silhuetten robusthet mer fremtidsrettet ut for et kjøretøy av 4,30 m i lengde og med en større bredde i forhold til strømlinjene og en noe lavere høyde.

I den mekaniske kapittel, Mégane vil fortsette å tilby den nyeste 'Nedbemanning' i hvilken Renault arbeider, blant annet bensinmotorer tre sylindre lav forskyvning som legges til grunn den aktuelle TCe 0,9 pluss 1,2 TCe fornyet og 1,4 TEC (de to sistnevnte tetracilíndricos). På toppen av serien bensin Mégane IV, ville det ikke utelukkes 1,6 TCe som katapulter den franske kompakt utover 250 hk i den stadig ønsket versjon R.S. For de som foretrekker diesel, vil dCi teknologien også innlemme nye funksjoner, blant annet vil markere en ny Biturbo 1.6 dCi med effektnivåer mellom 160 og 200 hk, uten å glemme blokker mer 'rasjonelle' for tilgang til tilførsel av diesel dCi.