Dus de auto’s van de Guardia Civil volgden protesten in Barcelona

De Guardia Civil auto's werden beschadigd door € 135.000 na protesten van BarcelonaDe Guardia Civil auto's werden beschadigd door € 135.000 na protesten van BarcelonaDe Guardia Civil auto's werden beschadigd door € 135.000 na protesten van BarcelonaDe Guardia Civil auto's werden beschadigd door € 135.000 na protesten van Barcelona

Dings, lekke banden, versnipperd multimedia-apparatuur, gebroken glas en manen, stickers en alle vormen van schade. We ontdekten in een campagne van Catalonië Hoe waren de voertuigen van de Guardia Civil drie Nissan Patrol plus een aantal toerisme gecamoufleerd, na protesten laatste dag 20 september in Barcelona. Met name de schade zich heeft voorgedaan in de loop van een protest van het publiek voor de gerechtelijke commissie die het ministerie ingevoerd om dossiers in verband met illegale oproep referendum op 1 oktober te maken.

de Unified Vereniging van de Guardia Civil (AUGC) en gerapporteerd in de volgende dagen aanvallen op voertuigen lichaam, zelfs laten zien hoe verschillende foto's waren achter de protesten. zodra de geleden schade expert opinion en beoordeeld schade aan de motoren, schokdempers, verf en materialen, auto's, het lichaam zelf Hij is gestegen naar de High Court het volledige bedrag van de schade.

Zo is de procedure verplaatst verzamelen één definitieve bedrag van de schadevergoeding van 135.632 euro waard, volgens een kopie van de begroting op voorhand uitsluitend door El Confidencial laatste 9 oktober. Daarin worden beschreven in schade aan drie voertuigen en reparatiekosten: de eerste 33.729 euro waard, de 34.708 seconde van en derde, en laatste, voor 67.193 euro. Hier, in aanvulling op de volledige niveau reparatie lichaam en interieur, het moest zowel de motor en het dashboard en het stuurwiel te vervangen. Alle ook werden opgenomen volledige reiniging en desinfectie. In de galerie kunt u de toestand waarin ze waren allemaal te zien.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

verkoop, fabrieken, merken: hoe conflict van Catalonië heeft invloed op de auto-industrie