Nissan Murano Hybrid, nieuwe hybride crossover naar China

Nissan Murano HybridNissan Murano HybridNissan Murano HybridNissan Murano Hybrid

De ervaring van de fabrikant Nissan op het gebied van hybriden Het is vooral bekend om zijn luxe merk, Infiniti. Nu is de Nissan zelf die opnieuw te spelen om uit te rusten hun voertuigen een van deze efficiënte mechanische: de nieuwe Murano Hybrid, wereldpremière op de Shanghai Motor Show 2015 Nissan Lannia bedrijf.

Op basis van de derde generatie van de 'crossover' Japan, dat eind vorig jaar 2014 in de verkoop ging, deze nieuwe hybride versie combineert 2.5 benzinemotor supercharged viercilinder met 250 pk en 33,5 mkg, met kleine elektromotor die een 15 extra kW (20 pk). Het is een en dezelfde hitte motor hybride huis, de Infiniti QX60 Hybrid.

Nissan Murano Hybrid

De mechanische hybride is verbonden met een Lithium-ion batterij van een continu variabele transmissie CVT en een systeem Intelligent dual clutchDe eerste koppeling is tussen de benzinemotor en elektrische en de tweede tussen deze laatste en transmissie. Hoewel hij niet prestatiecijfers, Nissan hoogtepunten gaf prestatie de mechanische hybride, ter grootte van een V6 3.5L ', en tegelijkertijd, met rendement vergelijkbaar met een motor van slechts 2,0 liter.

De verwachting is dat de nieuwe Nissan Murano Hybrid bereiken dealers van het merk in China deze zomer. Hoewel het niet de komst naar andere markten bevestigde, is de verwachting dat de nieuwe 'crossover' hybride Japanse land, althans in de Verenigde Staten.