Citroen Divine DS, vooraf de DS4

Citroen Divine DS een DS4 is een juweeltjeCitroen Divine DS een DS4 is een juweeltjeCitroen Divine DS een DS4 is een juweeltjeCitroen Divine DS een DS4 is een juweeltje

We staan ​​voor een compact 4.21 meter (6 cm lager dan de huidige DS4), die opvalt vooral door een grote breedte -1,98 meter breed (17 cm) - en zeer beperkte hoogte-1,35 m (17 cm) - de dynamische en musculatuur van het samenstel en verbetert die geeft de bestuurder een rijpositie gelijk met het asfalt.

In het ontwerp, zal de voorzijde van de door de set voorschriften volgen DS6 en DS 5LS, met een meer gespierde en edgy lucht. Dit hoofdstuk belicht de krachtige lichtmetalen velgen 20 inch -met een zwevende radio's die niet zijn aangesloten op het centrum en de wiel- roof configuratie, met een esthetische denken aan de schubben van reptielen en spelen met contrasten licht aan het interieur geven en glans buiten.


luxe overal

In de cabine, is het voorzichtig om in het kleinste detail en luxe en exclusiviteit geworden protagonisten geweest. de middenconsole met een inspirerend ontwerp in de vorm van een wervelkolom, Er zit een laagje wit goud, specifieke controles, versierd met bewerkte stenen en als een digitale klok op de contour wordt gestoken zwart graniet met schaduwen van goud. Op hetzelfde moment en niet minder opvallend, vinden we een rechthoekige stuurwiel dat volgens Citroen 'voorziet drijvende sensaties ongepubliceerd'.

Opvallend een enorme multifunctionele display, in de dakconsole, vrijmaken van ruimte op het dashboard en vervangt de achteruitkijkspiegel, omdat het zorgt voor de achteruitkijkspiegel. Bovendien wordt extra fysieke scherm vervangen door een virtuele weergave op de voorruit queproyecta essentiële gegevens voor het rijden

de stoffering Seat ook toetreedt tot de partij en exclusiviteit zijn, we citeren letterlijk, 'aniline leder uitzonderlijke kwaliteit, zorgvuldig geselecteerd en in het bijzonder gelooid door Seton leerlooierij met de mogelijkheid van wit goud inserts'. Daarnaast werkt het met luxe merken zoals Swarovski -cristales- of Lesage -bordados-. Er is niets.

Maar dat is nog niet alles. De configuratie en maatwerk mogelijkheden zijn zeer groot. In feite, het dashboard en deurpanelen kunnen worden vervangen in 15 minuten en u kunt kiezen drie kamers of verschillende aanpassingen: 'mannelijk' Paris Chic 'of' Fatale punk 'uitdrukken respectievelijk eenvoud, verfijning of Rebeldia.

Mechanisch, de Goddelijke DS voorziet een 1.6 THP turbo benzinemotor met directe inspuiting 270 pk en een maximum koppel van 33,9 mkg tussen 1900 en 5500 rpm. Euro6 compliant en stoot slechts 145 g / km CO2.

De Goddelijke DS debuteert in Chantilly Concours d'Elegance op zondag 7 september 2014 en zullen zien in de Paris Motor Show.