Prijzen van Lexus NX, de compacte SUV merk

Prijzen van Lexus NXPrijzen van Lexus NXPrijzen van Lexus NXPrijzen van Lexus NX

de NX is compact SUV Lexus 4,63 m Largo - maatregelen net onder de RX worden gevestigd. Volgens schattingen van het merk in Spanje en de eerste volledige jaar dat is te koop -2015- zal eindigen met ongeveer 1.200 eenheden verkocht, zodat zal de ruggengraat van de Lexus range vormen met de gemiddelde CT200H en IS sedan.

We zijn begonnen met de hybride

Lexus NXDe NX wil, in principe, geanimeerd slechts een hybride aandrijflijn; hoewel verwacht wordt om het jaar-februari starten, probably- Verwacht ook een puur thermische versie met een 2-liter benzinemotor 238 pk supercharged opbrengst.

De hybride bereikt 197 pk en drijfmiddel verbrandingsmotor dezelfde 2,5 Lexus Atkinson cyclus gebruikt, bijvoorbeeld in IS300h. Daarnaast is deze versie NX300h altijd een elektromotor 143 pk gecombineerd met dat van benzine onder de motorkap. Er is een tweede, ook elektrische -dit, 68 pk, voor het bewegen van de achterwielen 4WD versies, Hoewel de uiteindelijke kracht van beide aandrijvingen is exact hetzelfde als 2WD en prestatiekenmerken beide ook: de versnelling 0-100 km / h in 9,3 s.

de gemiddeld verbruik van NX300h 2WD bedraagt ​​5,1 l / 100 km, het equivalent van 118 g / km CO2; terwijl de versies tractie vier wielen wordt geschat om rond de 0,2 liter / 100 km.

Lexus NXDeze hybride SUV U zult vijf uitrustingsniveaus hebben. De begin-, Zakelijke en Eco uitsluitend in combinatie met voorwielaandrijving; terwijl de top drie, Executive, Luxe en F Sport, zal uitsluitend doen met all-wheel drive, dat wil zeggen dat ze zullen die extra motor op de achteras aandrijfsysteem vergelijkbaar met de RX450H hebben.

laagste prijs, 38.300 euro, zal de Eco zijn, en lichtmetalen velgen 17", Leds, autoretraibles buitenspiegels of twee zones climate control.

Het volgende niveau, Collectieve, 40.200 euro, Het zal met name gericht zijn op de vloten en voeg een beeldscherm 8", USB-ingang voor stereo, regensensoren en verlichting, achteruitrijcamera of kan worden opgenomen als een optie browser.

in de Executive, die op welk niveau Lexus verwacht een verhoogde vraag en het kost 46.700 euro; Wordt toegevoegd aan de bovenstaande leer bekleding, legering en 18", Xenon koplampen, Smart Entry systeem dat niet nodig de sleutel om toegang te krijgen of inductie maakt - voor crank een draadloze oplader voor mobiele telefoons. Hier zou de browser opties, de controle van kruissnelheid radar en in staat om zelfs in de file of parkeer sensoren werken.

F Sport, hoe meer Racing

Lexus NXDe F Sport en presenteert een gedifferentieerd beeld met betrekking tot andere NX300h dank, bijvoorbeeld een specifieke grill of interieur, maar ook xenon voor korte en lange, sportstoelen bekleed met een andere plaats dan de Executive leer, snelheidsregeling en intelligente cruisecontrol seriële of adaptieve ophanging -AVS in termen vergelijkbaar met auto- die de Lexus IS, om zowel de werkzaamheden buffers veren te regelen, terwijl het maken van de richting directer. Deze versie heeft ook de prestaties dempers, schokdempers tussen de staven die de twee koppen van de voorwielophanging of tussen de twee achterwielen stabiliserende -at rand, die ook has- en vermindering lichaamsbewegingen. de Lexus NX300h F Sport kost 55.900 euro.

Boven hen in het leveren van apparatuur alleen zal de Luxury. Voor 64.500 euro deze versies brengen over wat voorsprong te komen als standaard de Executive, een bepaalde leer, elektrisch verstelbare voorstoelen en verwarmd, een head-up display aan de instrumentatie is een aanvulling op de kap achter het stuur, een camera systeem dat inzicht geeft 360 graden rond de auto zelfs met een camera aan de voorzijde die, op kruispunten, en de browser brengt 180º- meer verfijnd. Ook systemen rijhulpsystemen zoals adaptieve verlichting of dat waarschuwt voor een onbedoelde verandering van rijstrook.

De NX300h ook een sensor voertuig in de dode hoek van onze auto, bijvoorbeeld.

De nieuwe Lexus SUV Het bereikt concessies eind oktober, maar of zij kunnen worden besteld. Om ze te vergemakkelijken, zal het merk zijn voorzien van wat belooft een spectaculair virtual reality tool ontwikkeld door Oculus Rift en gedraaid door de dealers vanaf het einde van deze maand. Uw taak zal niet alleen in staat zijn om de verschillende apparatuur of afgewerkt te tonen; maar ook simuleren een test in een stedelijke omgeving van het voertuig.