Car schema en nieuwe Volkswagen SUV in 2017

De nieuwe VW auto's en SUV's in 2017 in foto'sDe nieuwe VW auto's en SUV's in 2017 in foto'sDe nieuwe VW auto's en SUV's in 2017 in foto'sDe nieuwe VW auto's en SUV's in 2017 in foto's

echt intens jaar reclame Volkswagen met de Vrijgave van veel nieuwe auto's en SUV. van september 2015 en het begin van 2016, de toonaangevende fabrikant die de namen van de grote internationale automotive groep, is bespat alle doeleinden fraude uitstoot van dieselmotoren -of Dieselgate-. Om de reputatie nieuw leven inblazen en blijven de grootste autofabrikant ter wereld (volgens de gegevens van 2016, de Volkswagen Group leidde de wereldranglijst van de verkoop van auto voorafgaand aan de Toyota-groep), wat een betere manier om te beginnen agressieve offensief van nieuwe auto's en SUV.

tijdens de Volkswagen jaarvergadering het hoofdkantoor Wolfsburg (Duitsland), een deel van de leiders van het bedrijf gedetailleerd de stappenplan te volgen voor dit alles 2017 met specifieke data die het aangegeven start van de productie van nieuwe auto's. Zoals je kunt u hieronder, SUV Ze vormen een van de pijlers in de strategie van Volkswagen in deze 2017.

VW AtlasDe nieuwe SUV van Volkswagen in 2017

dit jaar 2017 Hij begon te Volkswagen met de première van Atlas, een Luxe SUV en grote (7 inzittenden binnen), waardoor aan de Detroit Auto Show en in eerste instantie zal worden verkocht in landen regio NAR (Noord-Amerikaanse regio, dat wil zeggen, Mexico, de VS en Canada).

Een paar weken later, het debuut Tiguan Allspace of, met andere woorden, de "Tiguan XL" met inwendige capaciteit 7 passagiers. deze SUV Het is al begonnen met de productie en zal niet onze markt komen tot na de zomer.

De volgende en verwachte model van dit type Volkswagen die op de markt kwam, is de T-Roc, een model te worden opgenomen in het segment Urban SUV of kleine en het zal worden gebouwd onder bouwmethoden A0 transversale modulair platform MQB. In augustus 2017 zullen we weten de belangrijkste details en starten met de productie. in de Frankfurt Auto Show midden september officieel vrijgegeven, terwijl zijn merchandising start in november.

de laatste SUV van Volkswagen we ontmoeten in 2017 Het zal de nieuwe generatie van de Touareg zijn. Vast in uw agenda november, op welk punt zullen we elk detail te kennen en ook in die tijd beginnen met de productie. Bij aankomst op de Europese markt moet worden geproduceerd later dit jaar of al begonnen 2018.

VW ArteonVolkswagen nieuwe auto's in 2017

de Volkswagen Arteon Het is één van de belangrijkste releases van het Duitse bedrijf in 2017. We waren in staat om te proberen in maart en zijn aankomst in de Spaanse dealers staat gepland voor juni. In het bereik van de Duitse fabrikant zal de plaats van het bovenstaande te nemen Passat CC en Phaeton, dat wil zeggen dat een stap boven de huidige Passat.

De nieuwe generatie van de Volkswagen Polo is een van de grote inzet van de Duitse firma tot en met 2017. In juni zullen we haar richtsnoeren kennen, zal hij officieel worden gepresenteerd op de Frankfurt Auto Show en zal beginnen te worden verkocht in de komende herfst. Door het ontwerp en de technologie aan boord, Deze nieuwe Polo komt steeds dichterbij Golf.

de Volkswagen Phideon GTE (hybride plug) We ontmoeten elkaar in augustus en Nieuwe VW Jetta, die zal worden uitgebracht in december en in eerste instantie alleen worden verkocht in de landen van de regio NAR, volledige kalender van Volkswagen auto's die in deze 2017.

Kalender Auto en SUV nieuwe Volkswagen in 2017

- Volkswagen Atlas: Nu verkrijgbaar (alleen in bepaalde markten)

- Volkswagen up! PA: nu beschikbaar (alleen in bepaalde markten)

- Volkswagen Arteon: March (productie) / juni (marketing)

- Volkswagen Polo: Juni (productie) / herfst (marketing)

- Volkswagen Tiguan Allspace: Na de zomer (marketing)

- Volkswagen T-Roc: August (start van de productie) / November (marketing)

- Volkswagen Phideon PHEV: August (productie)

- Volkswagen Virtus: november

- Volkswagen Touareg: November (start van de productie)

- Volkswagen Jetta: December