BMW X5 Security Plus, gepantserde Bond, James Bond

BMW X5 Security Plus, de Duitse gepantserde SUVBMW X5 Security Plus, de Duitse gepantserde SUVBMW X5 Security Plus, de Duitse gepantserde SUVBMW X5 Security Plus, de Duitse gepantserde SUV

Hoe moet de dingen zijn als we weten dat de wereld auto als deze. Hij introduceerde een jaar geleden in Frankfurt Motor Show als een concept, maar verre van een preview van de auto protagonist van een nieuwe 007-film, was het antwoord op een vraag naar reële persoonlijke beveiliging.

BMW heeft meer dan 30 jaar productie gepantserde versies, vooral hun ruime salon van serie 7, vooral bedoeld om te beschermen tegen aanvallen op politieke leiders, maar de vraag naar dergelijke voertuigen lijken te groeien in persoonlijke titel. nu is de X5 Security Plus Het maakt gebruik van deze lange ervaring die wordt toegepast op drie velden: armor, mishandeling en dynamische alarm.

de schild Verzocht zij de carrosserie zelf, met panelen ballistische staal Hoge sterkte geplaatst strategische en lage gebieden. vooral verbindingen tussen deuren en vinnen, rails ramen en kozijnen, en de overblijfselen van de gewrichten we hebben gewerkt aan een punt van zwakte te minimaliseren. Het is ook geïnstalleerd in de X5 Security Plus een gepantserd tussen de kofferbak en het interieur partitie. alle kristallen Ze hebben een dikte van 3 centimeter en dragen doorschoten lagen polycarbonaat die beschermen fragmentatie. Afgezien van de formele vereisten, BMW Hij zegt te leggen aan X5 Security Plus angstaanjagend proeven onder dodelijke Gunning, vanuit alle hoeken en hoogtes, met automatisch geweer Russische makelij AK-47, de kalashnikov bij uitstek, die de twijfelachtige eer om de meest verspreide wapen militaire aanval in de civiele wereld heeft. Hoe eng!

BMW X5 Security PlusAls het ding is niet zo slecht en de dreiging is een poging om aanval een licht of een parkeren, bv BMW X5 Security Plus Het heeft een alarm dat activeert lichten noodverlichting en mist en krachtige sirene, terwijl sloten de deuren en sluit alle ramen. Een intercom systeem maakt het mogelijk de dialoog met "verdacht" muggers en zijn zo gevoelig de externe microfoons, die ons in staat stelt om te luisteren wat ze van plan zijn zelfs indien zij zich verplaatsen naar een aanzienlijke afstand.

Als de vlucht is onze enige oplossing, sommige runflat banden Speciale vergunning ons roll geprikt omhoog 150km te versnellen 80 km / h. En zelfs met de eerder gekraakte flanken, ook zij ondersteunen snel wijzen op het conflict ontvluchten. En niet motor.

de BMW X5 Security Plus alleen de motorsteunen Twin Turbo V8 4.4 450 pk en 66,3 MKG. heeft de X-Drive tractie uitgebreide, Naast de complementen van de variabele demping, de actieve stabilisator en adresvariabele verhouding. De stemming van de specifiek te behandelen steeds hogere gewicht en het zwaartepunt van respectievelijk X5 Security Plus, functies die niet een probleem voor u, de bestuurder zou moeten zijn. BMW zal een cursus van normaal en ontwijkende rijeigenschappen te bieden, zelfs met verscheurd banden ongeschonden te komen uit een situatie die nooit willen of je ergste vijand.