Seat “Ateca mini”: de toekomst Seat Ibiza ontlenen andere SUV

stoel

Hij heeft niets meer gedaan dan start de enscenering van de nieuwe stoel Ateca, inderdaad met veel enthousiasme onder de fans en gebruikers in ons land, en het Spaanse merk, via haar President Luca de Meo, aangekondigd een seconde toekomstige SUV door beneden de Ateca Seat.

Concreet zal de nieuwe SUV worden ontwikkeld op basis van de toekomstige Seat Ibiza, die zal aankomen in 2017 en een jaar later zou de SUV. technisch Volkswagen-groep Hij werkt aan een modulair platform afgeleid van de MQB van haar modellen compact, maar bijgesneden, waarbij de draagvlak van allemaal stedelijke modellen die voortvloeien uit de korte termijn Duitse groep, en niet een paar te noemen. Toca vernieuwen zelf Seat Ibiza, de Volkswagen Polo en Skoda Fabia. En alle van hen af ​​te leiden respectieve SUV-modellen. deze toekomstige stedelijke SUV, rivalen Juke Nissan, Mazda CX-3, Renault Captur, Honda HR-V, Peugeot 2008 en vele anderen, zullen worden geproduceerd in de Portugese vestiging van Palmela de Volkswagen-groep, waar vandaag de dag zijn gemaakt van MPV Volkswagen Sharan en Seat Alhambra en coupé Volkswagen Scirocco.

Hoewel mode concept met T-cross Breeze Volkswagen en laat het je raden als zijn SUV ontleend toekomstige Polo, de "mini Ateca" stoel Het zal het eerste model van deze drie toekomst SUV op de markt kwam. We zullen moeten gaan kijken in een kaart van ons land, namen steden die zich lenen dopen het nieuwe model stoel.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Seat 20V20, de premie SUV Seat voor de toekomst

Alle nieuwe SUV 2016

Ateca rijden Seat