Jaguar XF Sportbrake 2017: première deze zomer

Jaguar XF Sportbrake 2017, ontmoeten elkaar in de zomerJaguar XF Sportbrake 2017, ontmoeten elkaar in de zomerJaguar XF Sportbrake 2017, ontmoeten elkaar in de zomerJaguar XF Sportbrake 2017, ontmoeten elkaar in de zomer

Heel oorspronkelijke vorm, Jaguar heeft aangetoond eerste preview van wat er zal de nieuwe XF Sportbrake. met een schets gedaan op het gazon Centre Court All England Lawn Tennis Club, emblematische plaats waar de Deputes beroemde Wimbledon tennistoernooi, Het kan worden afgeleid uit de boven Jaguar XF Sportbrake silhouet.

Ian Callum, Jaguar Design Director, Hij heeft er getuige van hoe de tekening op het gras de nieuwe XF Sportbrake profiel. Callum analyseert de esthetiek van deze auto carrosserie familie: "de XF Sportbrake we hebben een silhouet gemaakt naar achteren, zelfs in de verte, en geeft het voertuig een gevoel van snelheid en sportiness. Het model zal nieuwe niveaus van functionaliteit om het bereik te brengen zonder in te boeten dynamisch design en wendbaarheid onze klanten verwachten".

de officiële opening van de Jaguar XF Sportbrake 2017 zal plaatsvinden deze zomer. Juist zal dit nieuwe model de officiële voertuig van dit jaar zijn Wimbledon, die plaatsvindt tussen 3 en 16 juli.

Jaguar XF Sportbrake 2017Jaguar XF Sportbrake 2017, de belangrijkste

Een paar maanden geleden, jaguar bevestigd dat zij het zouden ontwikkelen vertrouwd lichaam Sportbrake de XF. Tot nu toe heeft het niet gepubliceerde officiële beeld, maar als we kunnen illustreren in dit document een recreatie onze specialist Christian Schulte.

de sport lijnen en meer elegante details bekendheid spread buiten dit voertuigtype "shooting brake". Technisch gezien, verwachten dat de goedkeuring van de meeste van de oplossingen die al in de nieuwste versies van Jaguar vrijgegeven, zodat de aluminium de belangrijkste materiaal in de constructie zijn. in de mechanische hoofdstuk, de nieuwe familie van motoren zullen de Ingenium rijden Jaguar XF Sportbrake, met Diesel motoren van 163 en 180 pk als voorgerecht en 2.0 turbomotor 240 pk als de minst krachtige. verwachten ook meer uitgesproken versies van sport component, verwoord in twee R varianten en SVR (Dit laatste met een propeller die 550 pk kon bereiken).

In tegenstelling tot de hatchback, de Jaguar XF Sportbrake 2017 zij verwachtten praktischer oplossingen binnen de aanwezigheid van een oprolbaar en verwijderbare bak achter de stoelen en een groter aantal opslagcompartimenten. De verwachting is dat het volume van de lading capaciteit enigszins kan toenemen (iets meer dan 540 liter van de salon).