Mercedes GLA: gegevens en de officiële foto’s van de nieuwe SUV

2017 Mercedes GLA, is de compacte SUV vernieuwd2017 Mercedes GLA, is de compacte SUV vernieuwd2017 Mercedes GLA, is de compacte SUV vernieuwd2017 Mercedes GLA, is de compacte SUV vernieuwd

Mercedes-Benz heeft zeker weet dat de officiële details van de nieuwe compacte SUV Mercedes GLA, die is gepresenteerd in de Detroit Auto Show en zal aankomen in dealers in de eerste maanden van 2017. De compacte SUV van Mercedes-Benz krijgt een aantal ontwerp-updates evenals een aantal wijzigingen in de aerodynamica, teruggebracht van 0,29 te verbeteren 0,28 Cx. Naast andere elementen, kan de pilaar en de spiegels zij zijn geoptimaliseerd voor dit doel, zodat het brandstofverbruik lager, zoals windgeruis bij hoge snelheid. Andere ontwerpdetails die zijn veranderd zijn de grill, de bumpers en legering.

Nieuwe technieken en apparatuur, waarin de nieuwe Mercedes GLA integratie hoogtepunten koplamp gemaakt met technologie geleid, een optie die de vorige bi-xenon vervangt. de LED achterlichten, ondertussen, ze hebben drie intensiteiten aan de lichtomstandigheden in de tijd, zodat helderdere dag en minder 's nachts zijn, fading zelfs nog meer wanneer de auto is gestopt (bij een stoplicht, bijvoorbeeld) om niet te imponeren met het remlicht of intermitterende bestuurders die achter staan. Recreatieve comfort, trad hij toe tot de lijst met extra's een nieuwe elektrische achterklep openen handsfree, die wordt geactiveerd door het passeren van de voet onder de bumper.

Nieuwe Mercedes GLAvoor versie AMG 4MATIC GLA 45, van 381 pk, Kortere relaties worden gebruikt voor tandwielen 3, 4, 5, 6 en 7 dubbele koppeling overbrenging AMG SPEEDSHIFT DCT 7speed sport. Dit verbetert de dynamische bij elke snelheid, waarmee we een optimale respons van verandering moet toevoegen, vooral wanneer klimuitrusting. de AMG sport SUV GLA 45 4MATIC zal een speciale versie voorzien Yellow Night Edition, verkrijgbaar in zwart, specifieke ontwerpelementen en gele accenten zowel buiten het lichaam en in het interieur.

De huidige beschikbare motoren blijft vrijwel onveranderd, maar het bevat GLA 220 4MATIC nieuwe versie van 184 pk, gelegen tussen de andere opties benzine Mercedes GLA 200, van 156 pk, en Mercedes GLA 250 4MATIC, van 211 pk.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle compacte SUV van het moment

Alle kleine of stedelijke SUV die u kunt kopen

Best SUV voor minder dan 20.000 euro