Volkswagen Touareg 2014 meer modern en efficiënt

Volkswagen Touareg 2014 meer modern en efficiëntVolkswagen Touareg 2014 meer modern en efficiëntVolkswagen Touareg 2014 meer modern en efficiëntVolkswagen Touareg 2014 meer modern en efficiënt

We zagen het voor de eerste keer op de Beijing Motor Show in april en kort landde op Europese bodem. We verwijzen naar Volkswagen Touareg 2014, diep -update een van de SUV middelhoge reeks referentie wereldwijd.

Vanuit het esthetisch oogpunt, de hernieuwde VW Touareg 2014 sport een frontaal nieuwe wet, met nieuwe elementen als de grill, koplampen trapeziumvormige en bumper met ventilatie-openingen in de zijkanten. in de terug, de bumper is meer prominent, wat bijdraagt ​​aan 'stijging' het gevoel van macht en 'spieren' van deze SUV. in deze achterste gedeelte, niet onopgemerkt blijven mist LED-verlichting, stopcontacten geïntegreerd in de diffuser achteraan luchtuitlaat achteruitrijlichten geïntegreerd in de bumper en de nieuwe logo van VW zichtbaar op de achterklep.

VW Touareg 2014 foto'ssilhouet Volkswagen Touareg 2014 Hij staat bekend om zijn dosis persoonlijkheid en elegantie. in deze zijaanzicht Auto is voorzien van nieuwe ontwerpen legering (16 verschillende combinaties), waaronder ook het ontwerp Arica 18 inch en 19 inch Salvador Masafi Talladega en 20 inches.

door binnen, De meest relevante wijzigingen in de Touareg 2014 Ze bevinden zich in het encoders aluminium systeem Climatronic airconditioning, Ook waarderen ontwerpwijzigingen aan het chassis configuratiebesturingselementen en luchtkussen, het radionavigatiesysteem, spiegels aanpassen en regelen ventilatieopeningen. Het gebied van de middenconsole gebeurt er met een groter aantal toetsen hebben. Betreffende de voorstoelen, kunnen ze een nieuwe lendensteunregeling handmatige bediening, terwijl het aanbod op leren bekleding en hout voegt ook toe.

Diesel en hybride schip

Nieuwe mechanische opties Volkswagen Touareg 2014 die beschikbaar zal zijn in Europa in eerste instantie zij beantwoorden aan drie motoren Diesel en een hybride variant (Alle zijn standaard met 8-speed automatische transmissie en het systeem Intelligente geïntegreerde 4MOTION). Voor de eerste, Volkswagen zegt zijn diesel bereik is al aangepast aan het antiverontreinigingssysteem standaard euro 6. Bij twee TDI V6 3,0 blokken 204 en 262 CV CV (Previously 245 pk), zowel technische elementen toegevoegd als nieuw SCR-DPF katalysatormodule, speciale AdBlue en een katalysator vergrendeling verwijdert overtollige ammoniak. Met dit alles wordt bereikt door verontreinigende emissies aanzienlijk te verminderen NOx (stikstofoxiden), een van de onmisbare beperkingen voor nieuw mechanisch voldoen aan de eisen van de norm euro 6.

VW Touareg 2014 foto'sIn termen van het verbruik en de emissies, voor VW Touareg 3.0 TDI V6 2014 204 hp een gemiddelde uitgaven declareren 6.6 l / 100 km en 173 g / km CO2. Van haar kant, de versie 2014 Touareg 3.0 TDI V6 262 pk BlueMotion Technology, gehomologeerd consumptie is ook 6.6 l / 100 km (174 g / km CO2).

Een stap in termen van macht de motor zal worden aangeboden V8 4.2 TDI 340 pk. De meest krachtige versie van de nieuwe Touareg op Europese bodem komt overeen met Touareg Hybrid, met een totale capaciteit van 380 pk en maximumkoppel van 59,14 mkg, die worden geëxtraheerd uit een benzinemotor V6 TSI 333 pk en een elektromotor-generator 38 kW (52 pk).

VW Touareg 2014 foto'sChassis en technologie

de nieuwe VW Touareg 2014 Het presenteert een aantal wijzigingen aan het chassis, met een nieuw adres en een herziene ophangsysteem. De Touareg kan optioneel worden voorzien van een systeem van luchtvering toenemende bodemvrijheid van Touareg tot 300 mm off-road routes met automatische herstart verkorten met hoge snelheid (140 km / h). Daarnaast is het ook geperfectioneerd Cruise Control Adaptive Cruise (ACC) met 'Front Assist', met inbegrip van assistent-stad een noodstop (nu voorzien van stop-and-go).

de Rijden assistent 'Area View' Touareg verkent het milieu door middel van vier kamers. Andere belangrijke elementen zijn de negens veiligheid airbags, het Lane Keeping assistent 'Lane Assist', het systeem 'Side Assist', detecteren van naderende voertuigen in aangrenzende sporen de chauffeur te waarschuwen om niet te proberen om rijstroken en intelligente verlichting systeem te veranderen 'Dynamic Light Assist', met automatische kort-lang en statische bochtverlichting lichten.