Pagani Zonda 760 X 760 LM en twee meer beesten voor het verzamelen

Pagani Zonda 760 X 760 LM en twee meer beesten voor het verzamelen

de Pagani Zonda nog steeds 'levend en wel', hoewel de Italiaanse supercar maker tracht te zeggen dat meer eenheden is haar eerste supercar zal niet worden gemaakt. de laatste twee versies waaruit zij hun bestaan ​​hebben gekend zijn de Zonda 760 X en Zonda 760 LM, twee unieke varianten op twee specifieke clients Pagani lijkt geheim te houden.

Altijd aanwezig om wat te rekenen vanaf de Internet portal 'Prototype Zero', de eerste van hen, Pagani Zonda 760 X, Ik zou naar een Chinese miljardair. Esthetisch, deze variant van de Italiaanse supercar valt op door zijn lichtblauw carrosserie.

Pagani Zonda 760 LM

In plaats daarvan, Pagani Zonda 760 LM, full colour zwart, en het heeft de inschrijving Andorra dankzij een Argentijnse zakenman. Deze versie is vooral opmerkelijk vanwege zijn enorme achterspoiler, over koplampen en specifieke stappen wheel en een grotere vliegtickets, een ontwerp geïnspireerd door de esthetiek van de prototypes van de 24 Uren van Le Mans.

Zowel de Pagani Zonda 760 X 760 LM zoals reeds conocidísimo AMG V12-motor 7.3 achter de twee zittingen, die 760 CV vermogen naar de achterwielen. Er zijn 10 pk meer dan het alternatieve circuit, Zonda R, van deze twee versies van exclusieve straat van neem sequentiële automaat en andere verbeteringen die nog meer sportiviteit te geven.

Wij zijn van mening

Zullen deze zijn de laatste Pagani Zonda? Vergeet niet dat deze supercar is verkocht sinds de late jaren '90, dus het is begrijpelijk dat de Italiaanse fabrikant meer zal richten op haar tweede schepping, de Huayra, een supercar meer per dag van de tijden. Natuurlijk kan niemand de impact en de charme van de Zonda zelfs vele jaren na zijn geboorte in 1999 ontkennen.