Auteur Hurtan, de nieuwe auto meest onbekende Spaanse merk

Auteur stelen van een auto ambachtelijke Spaanse accentAuteur stelen van een auto ambachtelijke Spaanse accentAuteur stelen van een auto ambachtelijke Spaanse accentAuteur stelen van een auto ambachtelijke Spaanse accent

Buiten de automotive toneel van grote autofabrikanten, zijn er kleine carrosseriebouwers met dergelijke exclusieve producten zo aantrekkelijk en onbekende. Hurtan Het is een goed voorbeeld. Opgericht in 1992, Hurtan is een familiebedrijf dat zich richt op ontwerp en de fabricage van voertuigen handgemaakte gevestigd in Granada. Om haar 25-jarig bestaan, Granada bedrijf keert terug naar de catwalks en doet het dragen van hun beste kleren, hun nieuwe modellen Auteur. Dit gebeurt tijdens de viering van Autoretro Barcelona, International Classic Car Show wordt gehouden van 16-19 november in Fira de Barcelona.

Het merk zal drie eenheden van de auteur, het vlaggenschip merk in Spanje en in de Europese en Aziatische markten te presenteren. Uitgerust met een 2.4 en 2.4 turbomotoren bereiken van 143 pk en 223 pk respectievelijk. met handmatige en automatische wijzigingen, en afgewerkt in heldere beige, beige-groen Engels en bordeaux, modellen zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, airconditioning, dubbele airbags, dak, elektrisch bedienbare ramen en verwarmde zetels, onder anderen.

Hurtan AuteurDit nieuwe model is Auteur geïnspireerd door de klassieke lijnen het begin van de jaren '50 en '60. Het is een model veelzijdige en exclusieve 4-seater met kunst en monteurs maatvoering volgens de voorkeuren van de klant. Een juweel dat alle elementen van het comfort die nodig zijn uitrust om een ​​unieke ervaring te gebruiken ...

Zoals benadrukt door Juan Ignacio Hurtado, eigenaar en commercieel directeur van Hurtan "Elk interieur is anders. De klant kan kiezen bekleding, type wiel, kilometerteller of iets anders dat je in gedachten hebt op basis van uw smaak. Bovendien zijn de meeste van deze interieurs zijn gedaan met behulp van traditionele methoden, en met grote zorg in onze faciliteiten in Santa Fe, Granada".

U kunt ook geïnteresseerd

Stier, de "Lamborghini" ambachtelijke Spaans

Mazzanti: Italiaans sporten, waardoor je je sidderen