Toyota Setsuna, houten tweezitter en elektrische

Toyota Setsuna, houten tweezitter en elektrische

de Toyota Setsuna Het is een auto hoofdzakelijk gemaakt van hout en gedreven door elektrotechniek. Met dit prototype, Toyota zal deelnemen voor het eerst in de 'Salone del Mobile' in Milaan, ook bekend als de Milan Design Week.

de Toyota Setsuna is een roadster meten 3,03 meter lengte, 1,48 meter breed en 0,97 meter hoog, met een wielbasis van 1,70 meter. Het heeft een capaciteit voor twee inzittenden en geen dak. toepassingen verschillende soorten hout voor buitenpanelen, frame, vloer en stoelen. Wood, indien goed verzorgd, kunnen vele generaties duren, ook verwerft een kleur en textuur op basis van het specifieke gebruik en de omgeving, de vaststelling van een uniek karakter.

De naam van deze Toyota, Setsuna, betekent 'tijd' in het Japans en symboliseert de bijzondere en vluchtige momenten dat mensen leven met hun auto's, het maken van elk voertuig is uniek en onvervangbaar.

volgens Toyota, het besluit om het te maken Toyota Setsuna hout, een duurzaam materiaal, maar de neiging om te evolueren in de tijd, als gevolg van de inspanning Toyota het vormgeven van de relaties tussen mensen en hun auto's. de Toyota Setsuna Het symboliseert de geleidelijke transformatie ervaren door voertuigen die door de jaren heen, als om de aspiraties, herinneringen en emoties van meerdere generaties van een familie' op te vangen. Iedere keer dat een auto van de ene generatie op de andere, accumuleert sentimentele waarde.

Kenji Tsuji, de ingenieur die de ontwikkeling van overziet Toyota Setsuna, Hij legde uit: 'We evalueerden verschillende manieren om het concept uit te drukken en selecteer verschillende houtsoorten voor specifieke toepassingen, zoals Japanse ceder en Japanse buitenpanelen aan het frame berk. Ook besteden wij bijzondere aandacht aan maatregelen en de organisatie van de verschillende componenten. Voor het samenstellen structuur, we kiezen voor een traditionele techniek Japanse houtbewerking genoemd okuriari, dat geen spijkers of schroeven te gebruiken. Het lichaam lijn Setsuna Teken een kromme mooi die doet denken aan een boot. We willen ook graag voor te stellen hoe de waarnemer Setsuna Het zal geleidelijk aan ontwikkelen van een complex en uniek karakter door de jaren heen. het voertuig Het bevat een klok 100 jaar het meten van de tijd om te gaan door de generaties heen, en stoelen die functionele schoonheid te combineren met zachte toon van hout. '

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Toyota Mirai, analyseert hoe de eerste waterstofauto serie

Auto-ontwerpers worden doorgegeven om iets te ontwerpen ...

BMW GINA Light Visionary Model met een doek lichaam