Nissan Juke N-Tec, directe verbinding met de toekomst

Juke N-TecJuke N-TecJuke N-TecJuke N-Tec

de Nissan Juke nieuws weer in ons land. Na de start de marketing van zijn sportieve en spannende versie, de Juke Nismo met 200 pk, nu begon het Japanse bedrijf de markt brengen in Spanje van de nieuwe speciale editie Juke N-Tec.

Juke N-Tecde Juke N-Tec Het onderscheidt zich door de integratie van moderne technologie die op afstand verbinding kan maken met het voertuig vanaf elke toegang internet-verbinding, hetzij van huis met PC (of tablet, of smartphone), Office of een ander punt. De basis van deze technologie is gebaseerd op de volgende generatie systeem Nissan Connect navigatiesysteem. Dit nieuwe apparaat werkt in combinatie met het systeem Google Send-To-Car. Met de interactie van zowel de eigenaar Juke N-Tec kunt u uw reis vinden overdragen voordat het. Wanneer je begint geprogrammeerde route van tevoren, de browser u het beste alternatief voor verkeersproblemen en met points of interest (restaurants, benzinestations, hotels, musea, enz.) te voorkomen hebben gepland. andere reisinformatie zal ook beschikbaar zijn, zoals informatie over het weer, brandstofprijzen bij tankstations in transit en vertrektijden van de vluchten of treinen, onder andere functies.

Alle indicaties reis aan boord van de Juke N-Tec Ze worden weergegeven door middel van een touch screen kleur van 5,8 inch in diameter. Deze speciale editie bevat andere kenmerken toegevoegd als de aanblik van een afslagen geleid door lijnen waarmee verlaat de snelweg bij het gewenste punt. Het systeem geeft ook de snelheidslimieten van de manieren waarop het verkeer beweegt en een maximumsnelheid waarschuwing. het systeem Sluit Nissan Juke N-Tec Ook het bevat software die rijstijl analyseert alle bij het nastreven van maximale efficiëntie bij het wiel.

ontwerp Juke nieuwe N-Tec Het heeft zijn eigen stijl, waarin de onderscheidende elementen zijn te vinden in een nieuwe lichtmetalen velgen 18 inch zwart en zilver duotone en een spiegel behuizingen glanzend zwart. Zoals voor carrosseriekleuren, zal er een totaal van negen opties, terwijl voor het interieur is er de mogelijkheid om te kiezen tussen drie kleuren (grijs, licht grijs en rood).

de Juke N-Tec Het bevat dezelfde elementen van de hardware-versie Tekna Sport, plus connectiviteit elementen reeds vermeld. Nu verkrijgbaar in een dealerschap met motor 1.6 benzine 117 pk in uitvoeringen met handmatige vijftraps automatische Xtronic CVT continu variabele, naast de Diesel 1.5 dCi 110 pk (In dit geval alleen met een handgeschakelde zes-versnellingsbak).

Nissan Juke prijzen N-Tec

N-Tec Juke 1.6i 117 pk Manual 19,000 euros

Juke N-Tec 117 pk 1.6i Automatic: 20.000 euro

Juke 1.5 dCi N-Tec 110 pk Manual: 20.700 euro