Renault Scénic en Grand Scénic Initiale Paris: meer luxe

Mazda viert 50 jaar rotatiemotorMazda viert 50 jaar rotatiemotorMazda viert 50 jaar rotatiemotorMazda viert 50 jaar rotatiemotor

Alleen in principe, voor de Franse markt, Renault lanceert marketing van de meest exclusieve versies de compacte MPV De Scénic en grand Scenic. Initiale Paris met achternaam, al gebruikt in Espace, Clio, Koleos en Captur, Renult onderscheidt deze versies dat zal bereiken de dealers buurland in september.

de Renault Scénic en Grand Scénic Initiale Paris verwerkt de kenmerkende elementen specifieke velgen 20 "een anders dan andere versies van het gamma grill, LED-koplampen, zwart of bicolor lichaam amethist kosteloos... Doel met exclusiviteit en verfijning is een nieuw pad in het segment, waarvan het inwendige is ook de meest gekarakteriseerd. Om een ​​vleugje elegantie nagestreefd te geven, de veiligheidsdeur stappen heeft de logo Initiale Paris, zoals Nappa lederen bekleding standaard. Dit materiaal wordt ook gebruikt in de shifter of stuurwiel, ook geregistreerd; terwijl de multimedia-scherm heeft een specifiek chromen afwerking.

Zoals voor functionele uitrusting, Scénic en Grand Scénic Renault Initiale Paris feature stoelen met elektrische regelgeving, massagefunctie of surround hoofdsteun. De rest komt overeen met hetgeen in het gerede Intens beide modellen, die onder andere is het Bose, schermkleur head-up display of Gemakkelijk Park Assist, de halfautomatische parkeersysteem.

Renault Scénic Initiale ParisOnder de opties zijn de panoramisch dak, het waarschuwingssysteem onbedoelde verandering van rijstrook of zetels in de derde rij voor de Grand Scénic. Ook een aantal specifieke kleuren.

Dit elegante afwerking zal beschikbaar zijn in twee carrosserievarianten, zowel 130 pk motor benzine en diesel, de 1.6 dCi en TCE 1,6; als met de versie van 160 pk deze laatste, hoewel in dit geval altijd koppelen aan de EDC dubbele koppeling.

De prijs van de goedkoopste van hen, zullen de Renault Scénic TCe Initiale Parijs 33.200 euro. Het kost 36.300 euro in Frankrijk en 38.800 euro Diesel versie met de meest krachtige benzinemotor en verander EDC. In het geval van Grand Scénic, altijd met vijf zetels als standaard, de prijsverhoging is 600 euro ten opzichte van de vorige prijzen.

U kunt ook geïnteresseerd

- Renault Scenic 1.6 dCi: werkelijke verbruik van een minivan "zeer SUV"

- We testten de Renault Grand Scenic 2017