Hyundai Tucson tuning, voorbereid op de SEMA 2015

Hyundai Tucson tuning, voorbereid op de SEMA 2015

De Hyundai Tucson is op SEMA 2015 Las Vegas (Nevada, USA), een conventie waar de beste accessoires en technologie toegepast op de automotive wereld hebben geen plaats. Maar kijkend elementen brengt u naar SUV meer mogelijkheden voor off-road. Hyundai heeft gewerkt met het team Rockstar Prestaties Garage deze dramatische verandering van de roader bereiken.

SEMA, die zal plaatsvinden van 3 en 6 november 2015, Het is een bedevaartsoord voor de beste opstellers auto's in Noord-Amerika en is aanwezig in die dagen tuning is een van de sterke punten van de afspraak.

de Hyundai Tucson Prestaties Garage Rockstar een orgaan dragen met agressiever en bekend om zijn voorste bumper versterkingen off-road en een bovenste rek voorzien van LED balken technologie. Wielkasten zijn ook gegroeid om ruimte te maken voor een 17-inch wielen gemonteerd MTZ banden 32 inch P3 Beslagen SUV.

De zwarte kleur van zijn lichaam, met gevinyleerde gegevens amarrillo grijs en kleur, combineren met getinte ramen.

Deze Hyundai Tucson I tuneado heeft ook andere off-road element, als een aanpasbare ophanging waardoor aanpassingen en verhoogde lichaamslengte op de grond 152 mm Extra (ten opzichte van de normale positie).

Er zijn geen officiële gegevens over de prestaties van dit preparaat, hoewel het merk heeft aangekondigd dat de motor die de 1.6 benzine zal gebruiken, die zouden kunnen worden T-GDI 176 pk of 132 pk 1.6 GDI. Hoe dan ook, de transmissie automatisch en verkrijgbaar vierwielaandrijving, nu beschikbaar in het bereik van de Hyundai Tucson en meer dan nodig is bij het opstellen van een auto off-road gebruik.

Hoe dan ook, het opnemen van een Magnaflow uitlaatsysteem en een intercooler, zowel nieuwe wetsvoorstel, het hefvermogen zal merkbaar zijn. We kunnen veel meer aanpassingen aan mechanische niveau zien.

de Hyundai Tucson Prestaties Garage Rockstar Het zal het EMS te gebruiken om het infotainmentsysteem nieuwe generatie te introduceren Blue Link System, browser die Google informatie en afstandsvergrendeling van het voertuig.