De nieuwe Mercedes B-klasse 2015 elektrische versie

Mercedes Class B 2015Mercedes Class B 2015Mercedes Class B 2015Mercedes Class B 2015

Mercedes-Benz tegenaanvallen tegen de lancering van de nieuwe BMW Serie 2 Tourer met -update zijn kleine minivan, de Klasse B-2015. De eerste eenheden van de 'restyling' van dit model zal beschikbaar zijn eind oktober en begin november, volgens de markten.

Voor het eerst geïntroduceerd in eind 2011 (de huidige generatie, de tweede) De belangrijkste wijzigingen nieuwe Mercedes Class B 2015 moet ze vinden in uw exterieur en interieur, zijn mechanische aanbieding -die wijst op de beschikbaarheid van variant honderd procent elektrische Electric Drive- en producten die beschikbaar zijn in uw uitrusting.

In de esthetische hoofdstuk Mercedes Class B 2015 Het wordt aangeboden met nieuwe Led-type koplampen (Niet verkrijgbaar in de bi-fuel benzine en aardgas of elektrische versie Electric Drive), een bumpers en grille nieuw wetsvoorstel. Binnen alle versies zijn voorzien van een scherm multimedia-informatie, navigatie en entertainment 8 inches, plus nieuwe verlichting en decoratieve details die zal variëren afhankelijk van de niveau afwerken apparatuur gekozen -Style, Urban en AMG Line-.

Mercedes Class B 2015In termen van chassis, Het benadrukt in het AMG-versie van de klasse B Line 2015 het combineren van een schorsingen waarbij de hoogte van het lichaam ten opzichte van de grond en een nieuw type verlagen adres genoemd direct Steer, Dit is volgens de handtekening van de ster, met een meer directe en snelle respons. De aard van de tractie voor alle versies zal het blijven leiden, hoewel sommige varianten kan worden gekozen met AWD 4Matic.

Tot 8 mechanische opties

mechanische aanbieding Mercedes Class B 2015 Zal variëren. Voor degenen die liever de benzine, kan gekozen worden drie motoren: de B 200 122 pk, de B 220 184 pk en B 250 211 Hp. Aan de andere kant, voor de liefhebbers diesel, Dit minivan kunnen kiezen versies B 180 CDI 109PS, B 200 CDI 136 pk en B 220 CDI 170 pk.

de Mercedes Class B 2015 Het zal ook in de mechanische versies met duidelijke groener en efficiënter te kleurstoffen, bijvoorbeeld, bi-fuel variant van benzine en aardgas 156 pk en, natuurlijk, de B Electric Drive honderd procent elektrisch een motor die oplevert 180 pk (De laatste versie verkrijgbaar vanaf januari 2015). deze variant elektrische aandrijving Het heeft een pakket lithium-ion capaciteit van 28 kWh, waarvan de geschatte laadtijd aansluiting op interne elektriciteitsnetwerk ongeveer drieënhalf uur. Met hen de optimale laadniveau en als de rijomstandigheden zijn ook verbeteringen, de Duitse firma kondigt een maximaal bereik van ongeveer 137 km. Net als voor klasse B aangegeven voor Electric Drive prestaties, acceleratie van 0 naar 100 km / h in 7,9 seconden en een topsnelheid van 160 km / h naar voren komt.

Tot slot, veiligheid en rijhulpsystemen Ook zij worden bijgewerkt in de Klasse B-2015. Het Duitse merk kondigt verbeteringen en wijzigingen in het systeem -called botsing alert nu met Engels woorden Collision Prevention Assist Plus- en verbeterde inrichting Attention Assist, die detecteert vermoeidheid en het niveau van de aandacht van de bestuurder achter het stuur.