Jeep Renegade Night Eagle, verkoop prijzen in Europa

Jeep Renegade NachtadelaarJeep Renegade NachtadelaarJeep Renegade NachtadelaarJeep Renegade Nachtadelaar

De Jeep Renegade Nachtadelaar bereikt Europa als Special Edition SUV compact, gekoppeld aan een uitgebreide standaarduitrusting en verkrijgbaar in vermogens van 120 en 140 pk.

Deze limited edition Jeep is gerelateerd aan het niveau van de finish 'lengte'Tellen ook met mistlampen, onderscheidend logo' Night Eagle 'en lichtmetalen wielen geschilderd in zwart en 17 inch. Deze laatste zijn gemonteerd op specifieke banden M + S (Mud + Snow), speciaal ontworpen voor modder en sneeuw terrein of ander terrein met een slechte grip.

In de cabine is voorzien lederen stuurwiel, elektrische lendensteun op bestuurdersstoel, Uconnet multimediasysteem Touchscreen 5" control kruissnelheid en achterzijde parking sensor.

de motoren beschikbaar Jeep Renegade Nachtadelaar Ze zijn van Diesel 1.6 MultiJet 120 pk alsmede drijfgas Diesel 2.0 MultiJet II in hun niveau 120 en 140 pk. Alleen de tweede (2.0 Multijet II) is geassocieerd met de tractie 4x4 Active Drive en in ieder geval de motoren zijn gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Jeep Renegade prijzen Nachtadelaar

Jeep Renegade 4x2 1.6 MultiJet Night Eagle (120 pk) - 24.800 euro

Jeep Renegade 2.0 MultiJet II Nachtadelaar 4x4 (120 pk) - 27.850 euro

Jeep Renegade 2.0 MultiJet II Nachtadelaar 4x4 (140 pk) - 28.850 euro

* Prijzen zijn exclusief promotiekortingen zonder Pive Plan (alleen de eerste in aanmerking komt voor deze laatste plannen).

U kunt ook geïnteresseerd

Jeep Renegade 4x2 1.6 MultiJet, testten we de magische doos

We testten de Fiat 500X en Jeep Renegade sneeuw

Jeep Renegade, kleine SUV ontwerp