MEV zal een Hummer te verkopen met een elektrische motor in Spanje

MEV (My Electric Vehicle), een bedrijf dat gespecialiseerd is in Luxe elektrische mobiliteit, Het is gestart met een Hummer elektrisch aandrijfsysteem. Chinese merk de rechten verworven in 2010 toen General Motors besloten om te stoppen met de productie van de omvangrijke SUV, geïnspireerd door dat wordt gebruikt door het Amerikaanse leger.

Het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie in Spanje TME Groen Luxe en het zal worden aangeboden met zowel een convertible lichaam tandem (twee niveaus van apparatuur) en een lichaam, maar ook rafter ruimte voor vier personen.

De toegang model is de MEV Hummer HX, waarin het een elektromotor fed 72 volt (afgeleid van 9 volt batterijen 8 elk) en levert een geschatte maximale reeks 100 kilometer. Tot de uitrusting, inrichtingen actieve en passieve veiligheid aanvaardbaar te rijden op onze wegen en ontwerp toont wielen 15 inch in diameter. Er zijn ook optionele functies, waaronder gegevens koolstofvezel, bij MEV Hummer HX-T, Ze groeien als een mogelijkheid om uit te rusten en ze aanpassen.

Aan de andere kant vinden we de MEV Hummer HX-T Limo, waarbij het in principe dezelfde auto hierboven, maar met een interieur geconfigureerd met vier stoelen, die uiteraard toename leeggewicht en inzittende lading. Autonomie gereduceerd tot 80 kilometer met een volle lading.

MEV heeft ook in haar assortiment van elektrische auto's met modellen MEV ZIP en MEV Daytona, de eerste als een kleine stadsauto en de tweede met een retro-esthetische.

U kunt ook geïnteresseerd

De Hummer merk verkocht aan een Chinees bedrijf

Ecoche transformeert uw gebruikte auto in een elektrische auto

Wat u moet weten over elektrische auto's

Elécricos beste auto's op de markt, overweging