Toyota GT86 2015 meer rijplezier

2015 Toyota GT862015 Toyota GT862015 Toyota GT86

Naar aanleiding van Beijing Motor Show 2014, Toyota Hij heeft de wijzigingen die zijn onderworpen aan gepresenteerde GT86, zijn 200 pk sport coupe. De veranderingen zijn minimaal, maar van Toyota dringen erop aan dat het feit dat het voertuig wordt verkocht, 'er is geen reden dat de ontwikkeling moet stoppen. Het is een voertuig in ontwikkeling'.

Met dat uitgangspunt, Toyota presenteert drie belangrijke veranderingen in de gerenoveerde GT86. In de eerste plaats die welke de rijdynamiek. De Japanse firma wil de filosofie dat de bestuurder GT86 verzendt, sensaties die zoveel goede indruk liet ons in de tijd die door de handen van testers Highway intact is gepasseerd te handhaven.

De veranderingen die zich richten op voorwielophanging, nu meer firma, en de rugkussens, goed afgestemd. Toyota belooft beter gevoel in de richting, nu meer 'communicatief', een een grotere stabiliteit en minder Teeters lichaam. Alles om nog meer de GT86 circuit knijpen.

De tweede soort veranderingen in de carrosserie. Zwart dak antenne voor de radio is vervangen door een haaienvin meest esthetische en 'gestroomlijnd'. Daarnaast is uit deze update is de Toyota GT86 zal nieuwe koetswerkkleuren: New White 'parel' en de nieuwe zilverkleurige afwerking.

Derde en laatste, de ontwikkelingen in de binnenland Ze zijn ook minimaal. Ze zijn veranderd afwerkingen simuleren koolstofvezel, Nu met een betere kijk het brengt meer kwaliteit op het dashboard. Je zal de Europese markt te bereiken volgende zomer, tegen een prijs die is nog onbekend. Toch zal het niet veel van de huidige prijzen, die vandaag start van 30.900 euro te variëren.