Jeep Wrangler X, de SUV wint in persoonlijkheid en apparatuur

Jeep Wrangler XJeep Wrangler X

de Jeep Wrangler X is de nieuwe speciale editie Amerikaanse SUV Begin met de essentie van deze voertuigen 4x4, maar het toepassen van kleurstoffen ontwerp en de apparatuur die vandaag de dag kan worden verwacht in een auto in dit segment.

Deze exclusieve versie is beschikbaar zowel twee-deurlichaam vier deuren (onbeperkt), het winnen van de buitenste meest moderne en opvallende accenten zoals grille met zeven sleuven in het lichaam kleur (te kiezen tussen Bright White, Zwart, rood en geel Low Firecracker) En glanzend zwarte accenten en kap met dubbele luchtinlaat, 18-inch wielen, ook zwart gespoten en de tankdop ondertekend door 'Mopar'. Als optie kunt u kiezen voor de drie afneembare hardtop stukken 'Freedom Top', zodat u kunt genieten van de Wrangler X in converteerbare modus.

Het interieur voldoet aan de verwachtingen van de speciale serie Jeep met bekleed met zwart leder met grijze stiksels zetels lei duidelijk en details, keramische wit op de voorste handgreep van de passagier en onder de ventilatieopeningen.

De uitrusting omvat het systeem infotainment 'uconnect'Met de browser van een 6,5 inch touchscreen en een harde schijf van 40 GB verwarmde zetels, naast andere elementen.

Mechanisch, respecteert uw 2.8 CRD turbodieselmotor 200 pk, gekoppeld aan een automatische vijfbak. Authentieke 4x4 mogelijkheden zijn meer dan duidelijk met zijn AWD-systeem 'Command Trac NV241' met de functie 'Shift on the fly' (Maakt de overgang van 4x2 naar 4x4 en een back-up van het standpunt van de bestuurder) en de vermindering van 2,72: 1.

Prijzen vanaf Jeep Wrangler X zijn van 46.278 euro twee-deurs en 48.861 euro voor de vier-deur (onbeperkt).