Seat Leon, nu meer persoonlijk en sportief

Seat Leon, nieuwe aërodynamische kitSeat Leon, nieuwe aërodynamische kitSeat Leon, nieuwe aërodynamische kitSeat Leon, nieuwe aërodynamische kit

Seat Leon en weer mode. in februari, Het was de best verkochte auto in ons land, terwijl de cumulatieve eerste twee maanden van 2014 op de tweede plaats, dicht bij de eerste, de Citroën C4. Nou, het Spaanse merk wil dit soort attractie die neemt in de richting van het publiek te nemen Derde generatie León de beschikbaarheid van nieuwe aerodynamische styling naar buiten.

de nieuwe uitwendige aërodynamische kit Seat Leon III Het is beschikbaar voor versies van drie deurlichaam en vijfdeurs SC. Bij de 3-deurs SC, in deze kit wijst hij de voorste bumper, die de centrale siermantel, roosters, beschermende staven voor voetgangers, alsmede bevestigingsmiddelen en instructies omvat. De prijs van dit front gebied is 926 euro, 992 euro als ze ervoor kiezen met koplampsproeiers.

de Aerodynamic Kit Seat Leon SC ook veranderingen in het lichaam zijden rokken genoemd kit, omvattende kunststof delen bevestigingspunten, beschermhoezen en montageset aan het lichaam 7 bevestigd. Taloneras kit prijs is 406 euro. Van haar kant, wordt de achterbumper kit kost 584 euro en is opgenomen in de sport grondlaag achterbumper, zijrekken en elementen reflectoren en de installatie. De sport pak wordt afgesloten met een achterste spoiler (263 euro), lichtmetalen velgen 18 inch antraciet (933 euro) en een sportuitlaatsysteem (van 430-466 euro, machines).

voor Seat Leon hatchback, de aerodynamische elementen reeds in de kit genoemde SC 3 deuren hetzelfde zijn en dezelfde prijs. Het enige verschil is gevonden in de lichtmetalen velgen 18 inch, die kan worden gekozen zwarte (868 euro).