Lamborghini SUV Een andere nieuwe toevoeging aan de Urus?

Lamborghini Urus kon een compacte SUV broer bereiken?Lamborghini Urus kon een compacte SUV broer bereiken?Lamborghini Urus kon een compacte SUV broer bereiken?Lamborghini Urus kon een compacte SUV broer bereiken?

Een paar dagen geleden kwamen we de volgende plannen Lamborghini met betrekking tot hun supercars. de Lamborghini Aventador U krijgt een opvolger krijgen vergelijkbaar is met model dat 1.000 pk kon bereiken en Lamborghini Huracan het zal worden verlengd zeven nieuwe versies van die ongetwijfeld trok de meeste aandacht is de zogenaamde Safari. Hebben we te maken met een nieuwe Lamborghini SUV of voor een supercar allroad?

Lamborghini Huracán Safari, de excentrieke versie

Onder de versies van Automobile Magazine, die een paar dagen geleden echode vonden we een verrassing: Lamborghini Huracan Safari, een die belooft eindigt met versie protectoren bij lage wiel groter instelbare vering en vierwielaandrijving.

Deze merkwaardige versie van de Lamborghini Huracan lijkt ingesteld ogen op de Arabische markt, excentriek genoeg om iemand een supercar die ook een aantal van haar straat prestatie af te staan ​​met als enige doel het maken zorgen voor off-road prestaties garanties.

Lamborghini Urus

De eerste indruk is dat de Lamborghini Huracan Safari zoiets als een merk allroad voor de stier zou kunnen zijn. Ja, het is waar dat We hebben dit gezien in sommige saloons (Zonder het verlaten van de Volkswagen-groep vond de Audi A4 en A6 allroad) Bij sommige mogelijkheden voor off-road in eenvoudige terrein, maar we kunnen ons niet voorstellen hoe het zou kunnen passen in een supercar van Lamborghini Huracan grootte.

En als we worden geconfronteerd met een nieuwe Lamborghini SUV?

Lamborghini landing in het SUV-reeks heeft een bom geweest zowel voor de concurrentie en voor de onderneming zelf. Deze succesvolle mode is bereikte ook de high-end auto's en luxe. Zozeer zelfs, dat volgens de rekeningen van de Lamborghini in september 2016 Lamborghini Urus volgende verkopen ongeveer 3.500 eenheden in een jaar, hetzelfde als de som van hun supercars vandaag. Er is geen nieuws dat deze cijfers zijn verslechterd.

Het beste voorbeeld van een succesvolle luxe SUV wordt gevonden binnen de Volkswagen-groep zelf, die Lamborghini behoort. de Porsche Cayenne gered 15 jaar geleden aan de Duitse mark, de bouw van de eerste luxe SUV, die het hielp om de verkoop van een bedrijf dat vervolgens werd herstellende stimuleren.

Daarom is van Porsche ze niet aarzelen als ze een nieuwe SUV, ditmaal compacte uitgebracht, onder de naam Porsche Macan, een succes van de verkoop heeft ook gediend als een model voor ondertekening toegang en het toestaan ​​van Porsche te concurreren met bedrijven die, terwijl de high-end als BMW of Mercedes, de openbare plaatsen een inkeping onder die van Stuttgart .

Porsche Macan

daarom Het is niet uitgesloten dat deze toekomstige Lamborghini Huracan Safari was gewoon een compacte SUV Italiaans, waarmee de aanwezigheid op de markt en een logischer dan een supercar allroad model te verhogen. Ook behoren tot dezelfde groep als Porsche, een leider in de luxe SUV, kan verlenen beslissende ervaring bij de invoering ervan in de compacte SUV-markt, met wie ook zij kunnen technologieën die kosten te besparen delen en aan een reeds geteste product op de markt.

In feite is de Lamborghini Urus en leent enkele van de technologieën van de Volkswagen Group. Het platform is de MLB EVO, die hij heeft ook gediend om zijn volgende Bentley Bentayga, de eerste SUV van het bedrijf te lanceren. Bovendien hebben sommige ingenieurs benadrukt dat bull zal er een plug-Tron en hybride versie die als uitgangspunt de toekomst Audi Q8 zou nemen.

Zarooq Zand Racer, een vergelijkbaar concept

Het is niet eenvoudig geweest om gevallen waarin een supercar heeft de veelzijdigheid genoeg te vinden aangedreven off-road met Garantantes en, wat meer is, met als doel het verstrekken van de sensaties van een Lamborghini.

In deze zoekopdracht herinnerde we het geval van Zarooq Zand Racer spectaculaire SUV rechtstreeks afkomstig zijn uit Arabische Emiraten die belooft sensatie off-road, dankzij de Ontwikkeld door een 525 pk 6.2L V8 van General Motors oorsprong. Om dit moeten we toevoegen dat dit sportieve off-road weegt slechts 1.300 kg.

Zarooq Zand Racer

De cijfers beloven spectaculair, maar zeker interessanter is dat het zal moeten vierwielaandrijving direct gemaakt door Lamborghini. Zijn ze het ontwerpen van nieuwe systemen Italianen geconfronteerd met een mogelijke sport dat zijn beste off-road geeft? Vergeet niet dat de meest opvallende feiten van de toekomst Lamborghini Huracan Safari was de mogelijkheid van rijden op een four-wheel drive, waar zij allemaal waren directionele.

¿Sales Succes of bijna testimonial versie?

Een gebrek aan nieuwe details en bevestigingen, het lijkt erop dat de Lamborghini Huracan Safari is verscheurd tussen twee mogelijke markten. We twijfelen er niet aan dat in het geval van in een compacte SUV ondertekening zal deze merkwaardige versie van de supercar een nieuwe bestseller Lamborghini zijn.

Echter, als de Italianen kiezen voor een meer excentrieke versie gericht op een verlenging van de kleinste van zijn gamma door een klaar ontworpen om de weg te verlaten, verkoop zal veel bescheidener en misschien Lamborghini Huracan Safari wordt overgelaten als een excentrieke en bijna symbolische versie die deel uitmaakt van een aantal van de rariteiten die af en toe besluiten om de markt van de Sant'Agata bolognesse zijn.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Lamborghini Urus zal de nieuwe SUV productie beginnen in april

De nieuwe Lamborghini SUV, de Urus, zijn hybride plug

Zarooq Zand Racer, de SUV beest van het moment