Alpine kondigt haar nieuwe sportwagen productie, de A120

De toekomst Alpine A120 werd onthuld in februariDe toekomst Alpine A120 werd onthuld in februariDe toekomst Alpine A120 werd onthuld in februariDe toekomst Alpine A120 werd onthuld in februari

De data voor de indiening van de nieuwe super sportwagen met de Alpine zal uitdagen van deze 2016 de nieuwe Porsche 718 Spyder en Alfa Romeo 4C. Het merk heeft zojuist bevestigd dat koos voor de volgende 16 februari voor Toon op de samenleving haar nieuwe merk A120, een sport die nauwelijks veranderen zijn imago Alpine Concept Viering gezien en gepresenteerd tijdens de laatste 24 uur van Le Mans.

Alpine A120: motor

Met een aantrekkelijke coupe lichaam en twee zitplaatsen passagiersruimte, de toekomst Alpine A120 Het zal uiteindelijk de langverwachte opvolger van de legendarische A110. Maar voor nu, heeft het Franse bedrijf niet te veel technische informatie onthullen aan haar officiële release verbeteren, alle informatiepunten beginnen met een sport van de hoogste spanning. Mechanisch wedde benzinemotor 4 cylinder 1.8 TCE, afgeleid van de huidige 1.6 turbo rijden de Renault Clio RS met maximaal 220 pk de Trophy versie. zij het met voor- en achterzijde layout hier verwachte start twee varianten van de macht: 250 en 300 pk, deze specifieke turbo en cilinderkop.

Vermoedelijk in verband met een herziene EDC automaat dubbele koppeling, de nieuwe mechanische samenstel Alpine A120 ook voor toekomstige nieuwe versie het kan dan dienen als basis Renault Megane RS en zelfs een nieuwe Nissan Pulsar Nismo, allemaal geboren binnen de Renault / Nissan alliantie. Het beste van alles is dat deze nieuwe supercar belooft Alpine eindgewicht van slechts 1.100 kg door intensief gebruik van materialen zoals aluminium. Zeker, het belooft een geweldige prestatie en maximaal rijplezier.

Hoewel, nogmaals, de officiële datum van indiening zal worden in februari Alpine is van plan om een ​​paar maanden te vertragen de marktintroductie. en, vermoedelijk niet tot 2017 wanneer we zien op de wegen. Zoals gerapporteerd door hun top executives, sport geen voet asfalt te zijn "absoluut perfect"Zonder haast te lanceren een model" onvoltooide". Op dit moment, Alpine bevestigd via haar officiële Twitter-account dat "we wilden onze terugkeer aan te kondigen, maar sommigen zullen zeggen dat we gingen nooit." En binnenkort zullen we weten of zulke hoge verwachtingen worden bevestigd. Wij wedden ja.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Renault neemt alle Alpine

Alpine A110-50 Renault, sportief tribute

Alpine Vision Gran Turismo