Polaris Slingshot, plezier op drie wielen

Polaris SlingshotPolaris SlingshotPolaris SlingshotPolaris Slingshot

de Polaris Slingshot is een driewielers, twee aan de voorzijde en een achterzijde, die onder de categorie valt motorfiets (Dwingen om een ​​helm dragen), maar tot overmaat van ramp, Heeft stuurwiel. Deze bijzondere niet door zijn hybridisatie mechanisch gevormde tweezitter motorfiets Het wordt aangedreven door een General Motors Engine oorsprong, van 2,4 liter Ecotec, 176 pk en 22,9 MKG.

Voor meer plezier, wordt het vermogen en koppel doorgegeven aan de één achterwiel, door middel van een vijf-versnellingsbak. Achter rijden dit karakter, op zijn manier, plus zijn laagmoleculaire (771 kg), Hij zal de bestuurder verrukken.

Polaris Slingshot

de carrosserie Polaris Slingshot is gemaakt in polymeer, opdat verminderde gewicht 3,79 meter meten lang, en met een ROPS als een veiligheidsmaatregel. esthetisch, Het herinnert ons aan de KTM X-Bow, maar met uitzondering van zijn karakteristieke achteras. Dit stuurt een band velg 20 inch, terwijl de voorzijde is 18 inch.

In de sectie apparatuur en veiligheid, lichttechniek aangeboden LED, 4.3 inch, verbindingen Bluetooth en USB, zes luidsprekers, veiligheidsgordels drie punten, ABS, stuurbekrachtiging en screen achteraanzicht als een spiegel.

Heeft uw prijs? 19.999 dollar in de Amerikaanse markt voor Polaris Slingshot 'basic', een 14.800 euros verandering terwijl SL versie Het wordt aangeboden voor $ 19.999 (ongeveer 17.800 euro). Polaris zorgt ervoor dat de productie te verhogen, verlagen de prijs na verloop van tijd.