Dodge Charger SRT Hellcat 2015 de snelste sedan ter wereld

2015 Dodge Charger SRT Hellcat2015 Dodge Charger SRT Hellcat2015 Dodge Charger SRT Hellcat2015 Dodge Charger SRT Hellcat

de Chrysler groep US keert terug naar een van hun auto's gerenommeerde gebruikt in dit geval, Dodge Charger in de schijnwerpers opnieuw grijpen. de indrukwekkende Charger SRT Hellcat 2015 Het heeft de eer om de vierdeurs sedan meest krachtige productie van het moment, dankzij de 6.2 V8 Hemi-motor Hellcat aangejaagde compressor 717 pk en koppel van 89.73 MKG.

2015 Dodge Charger SRT HellcatAangesloten op een automaat 8 speed, een motor die speciaal is geoptimaliseerd voor deze functies en zorgt er ook voor bliksemsnelle overgangen tussen maart en maart Hij kondigt een tijd van slechts 160 milliseconden en alleen verkrijgbaar met tweewielaandrijving versie -de traseras-, Dodge kondigt een brute prestaties voor Charger SRT Hellcat 2015, met een maximumsnelheid van 328,3 km / h en een versnelling van 0-100 km / h in minder dan 4 seconden (3,6 seconden 0-96 km / h). Als al deze nummers je weinig weet, er is meer, omdat volgens Dodge, deze wolf gekleed in schaapskleren is in staat om te versnellen van 0 naar 160 km / h te remmen 160-0 km / h, allemaal in slechts 13 seconden. Met al deze gegevens, Dodge durft om ervoor te zorgen dat de productie zal de snelste sedan ter wereld.

toorns V8-motor (Dezelfde ook vergroting van de Challenger SRT Hellcat 2015) in deze radicale versie van de Charger het zal worden vergezeld van een extern pak met vele sportieve goederen. Een specifiek ontwerp grille, een motorkap met luchtopeningen te helpen zuurstof de motor, een spoiler op het kofferdeksel, LED-verlichting, twee uitlaatopeningen geïntegreerd in de achterzijde luchtverdeler en lichtmetalen velgen gemonteerde 20-inch high performance banden Pirelli P Zero zijn de Warpaint u deze atleet asfalt zag.

2015 Dodge Charger SRT Hellcatde sportiviteit buiten de Dodge Charger SRT Hellcat 2015 ook plasma in de overheersing van chroom inserts en hoogwaardige materialen zoals leer en Alcantara weefsel (bijvoorbeeld aanwezig, stoelen met verwarming en ventilatie). logo SRT (Acroniem Street Racing Technology, de sportdienst van de Chrysler Group in de VS) is duidelijk zichtbaar op de rugleuningen en het centrale gebied van het stuurwiel. Precies in het midden van het dashboard staat 8,4 inch scherm multimedia-informatie systeem, Uconnect navigatie en entertainment. Voor degenen die, in aanvulling op vibreren met het geluid van de motor kunt genieten van uw favoriete muziek, Dodge biedt een systeem van high-fidelity audio specialist Harman Kardon begiftigd met 18 speakers.

de productie nieuw Dodge Charger SRT Hellcat start tijdens de eerste kwartaal van 2015. En we tellen de dagen, uren, minuten en seconden te zien deze wilde paard vechten één op één tegen andere auto's high-performance sedan type, zoals de Europese BMW M5 560 pk en Mercedes Class E 63 AMG S 585 pk.