De nieuwe Peugeot 208 Roland Garros, nu te koop

De nieuwe Peugeot 208 Roland Garros, nu te koop

Men moet teruggaan naar 205 om te onthouden de eerste keer gebruikte de naam Peugeot Roland Garros in zijn modellenreeks. Dit keer is de protagonist is de 208 en zoals gebruikelijk, lijkt het erop dat goed zal worden ontvangen door de klanten.

de Nieuwe Peugeot 208 Roland Garros Het onderscheidt zich door een specifieke decoratie Het is met inbegrip van, onder andere, kleur spiegels geschilderd klei, heeft ook de grille ontwerp Equalizer vergelijkbaar met die in de GT 208 en aan de zijkanten en achter de luce anagram Roland Garros.

Voor deze versie zijn er twee kleuren Ze boden in het buitenkant, Parelwitte en Perla Nera. Binnen, de Peugeot 208 Roland Garros U kan bogen op een uitrusting veelomvattend, dat Het omvat onder anderen Functie Zij geloven Mirror compatibel met Android en Apple Car Auto-Play. Het heeft ook een specifieke beëindiging; op deze manier veiligheidsgordels, de balg van de verschuiver en het stiksel van de zitplaatsen zijn ingericht met gekleurde klei, terwijl de knop van de shifter speciaal ontworpen. 208 Rolan Garros wordt exclusief aangeboden in vijf-deur lichaam en 1.2 benzinemotor 110 pk, ook de 1.6 HDi 100 pk. De prijs van 16.760 €.