Adam Opel S, kleding OPC

Adam Opel SAdam Opel SAdam Opel SAdam Opel S

in de Paris Motor Show -u voor het publiek tussen de 4 en 14 oktober- zal zijn beste pak het dragen Adam Opel S, kleine stedelijke sporten nemen lucht binnen en buiten.

Een eerste blik

Buiten, het Adam S winst in aerodynamica dankzij agressievere elementen aan de voor-, zij- en achterkant van het lichaam. Het ziet er een stuk van de Abarth 500 en opent een ontwerp genaamd 'netwerk & broodje'(De foto), met het dak en de achterspoiler in het rood. Daarnaast kunt u kiezen tussen 10 verschillende lakkleuren en vier verschillende tinten voor het dak.

Het interieur is ook onderworpen aan maatwerk, met maximaal vier zetels te kiezen, waaronder de 'Recaro Perfomance ' gestoffeerde in 'Morrocana' of leer 'Nappa' meer Rennen -optie. De speciale beëindiging 'Red & Roll 'voegt rood leer in de voering van het wiel, de knop van de versnellingspook en de handrem.

Series, heeft een aantal wielen 17 inch en eventueel kan de 18-inch afmeting 225/35 worden toegevoegd.

Adam Opel uitrusten van het systeem S omvat IntelliLink (Infotainment), compatibel met de meeste smartphones op de markt en de middenconsole is voorzien van een zeven-inch touch screen.

magic OPC

Onder de motorkap vinden we een benzinemotor 1.4 Turbo Ecotec Het is het aanbieden van ontwikkeling 150 pk veel krachtiger dan de atmosferische van herkomst- en verdienen een tuning chassis en behuizingen remklauwen OPC rood.

In het geval van Parijs hebben we marcheren en we zullen weten de uiteindelijke prijs van de sportiefste versie van Adam, die zal gaan over de verkoop in Spanje in maart 2015.