Tauro V8 Spider, een “Spaanse stier ‘

Tauro V8 Spider, een "Spaanse stier 'Tauro V8 Spider, een "Spaanse stier 'Tauro V8 Spider, een "Spaanse stier 'Tauro V8 Spider, een "Spaanse stier '

Tauro V8 Spider: Een supercar vallisoletano

de Tauro V8 Spider deel uit van een project dat dateert uit 2010 toen een groep van Spaanse ondernemers met ondernemersgeest in combinatie met een Britse racewagen fabrikant, creëerde het bedrijf Tauro Sport Auto. Het heeft zijn fabriek in Valladolid en wordt gekenmerkt door sportieve design wedden Century XX met exclusiviteit en cutting-edge technologische ontwikkelingen.

zijn 'Opening serie' Om te beginnen met 30 handgemaakte auto's waarin de koper kan ingrijpen van nul tot een echt collectors item te krijgen. Het doel is om zoveel mogelijk te passen aan de smaak van degenen die willen (en kunnen) kopen dit waar supercar met de kracht van een stier en een aantal Italiaanse details die goed passen bij je cabrio stijl 'spin'Dak Canvas.

deze Spaans opgewerkt in detail kunnen unieke sensaties verzenden via hun kieuwen en zijkanten bogen overdreven beveiliging gecombineerd met aangename lucht luxe en agressiviteit ademen op deze sieraad.

Het unieke ligt in de motor GM LS3 V8 E-Rod 6.200cc 'Small Block' van 440 pk met een koppel van 59,7 MKG bij 4.400 rpm om af te stappen van misbruik onderhoudskosten van herstel en 0-100 km / h in slechts 4 seconden. Als optie preparaat laat in cilinderkoppen inname nokken, die een V8 genaamd GM LS376 6.200cc 'Small Block' bestaat en dat zal opleveren twee verschillende vermogens: 480 of 530 pk verhogen koppel 65,7 en 67 6 MKG resp.
heeft voortbewogen achterkant en een handleiding zes versnelt merkeigendom Tremec. Dit laatste kan worden vervangen door een GM automaat met of zonder nokken.

Ongetwijfeld de Tauro V8 Spider is een sterke inzet Spaanse hart en gevoel dat kan worden gedaan met een bevoorrechte positie in de wereld van de supercars van de toekomst.

forums