Smart Fortwo en Forfour elektrische ed, de prijzen voor Spanje

Nu te koop de Smart Fortwo en Forfour elektrischeNu te koop de Smart Fortwo en Forfour elektrischeNu te koop de Smart Fortwo en Forfour elektrischeNu te koop de Smart Fortwo en Forfour elektrische

Dankzij de première van een nieuw platform, Smart lanceert eerste elektrische variant van de Smart Forfour ed zijn vierzitter burger in minder dan 3,5 meter lang, met nulemissie en 155 kilometer van de autonomie op te laden. Ingebouwde lader is 4,6 kW en laat opladen tot 80 procent in één take huis in zes uur. een muurschildering lader, waarvoor deze termijn zou verminderen 3,5 uur zal ook worden verleend.

Forfour Fortwo ed en elektrische ed. Prijzen voor Spanje

prijzen

vrijlating

Ed Fortwo coupe

23.302 €

juni 2017

Fortwo cabrio ed

26.730 €

juli 2017

Smart Forfour ed

23.966 €

juni 2017

In wezen dezelfde auto, de prijs is gewoon 650 euro hoger dan de smart fortwo ed waarin de Smart Forfour is gebaseerd: op deze premie zijn de "toegevoegd" 62 centimeter wielbasis, de twee extra deuren en twee extra stoelen, wordt er niets duur praktisch gewonnen. Smart Forfour verliezen wat behendigheid Smart Fortwo ceerd, niet alleen door de grootte, ook op gewichtsbasis, hetgeen het gehomologeerd versnelling van 11,5 seconden verstrijken Smart Fortwo ed tot 12,7 seconden van de Smart Forfour . In de Forfour ed autonomie alleen zou ik 5 kilometer heb verloren officieel ten aanzien van de Smart Fortwo ed.

Onder de nieuwe apparatuur benadrukt de actieve remassistent die de nieuwste generatie van de Smart premières, op basis van radar. in de Smart ed niet alleen voor veiligheid, maar dient ook om retentie door de elektromotor automatisch als je tilt buiten de gashendel, afhankelijk van het tempo van het verkeer. Met het je makkelijk te rijden, maar ook het optimaliseren van de terugwinning van energie bij het remmen, het verhogen van de werkelijke levensduur van de batterij.

U bent wellicht geïnteresseerd zijn:

Welk merk verkoopt meer macht in Spanje?

Eque de dag kon niet bewegen de oneven nummerplaten in de stad